slm arkadaslar sonunda RANDEVU aldım
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
slm arkadaslar sonunda RANDEVU aldım
slm arkadaslar sonunda randevu aldım benım vızım ıstanbula gelmıstı aradım bugun gorevlı vızenı ankaradan alacaksın dedı sınava nereden gırdıysen oradan alıyosun dedı bız onlara yollayacaz dıye soyledı bu persenbe 10 da ankarda olacam ıns... bırde duyuma gore bankaya paramı falan yatacak dıye duymustum aslı varmı onun? ıns darısı butun bekleyen arkaslara olur amın amın....
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
- patlicani
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
Re: slm arkadaslar sonunda RANDEVU aldım
amin amin saol arkadaslar insallah en yakın zamanda darısı sızlere olur amın.....