ARKADASLAR CALISMA PROGRAMINA IHTIYACIM VAR DIL SINAVI ICIN AMA GUNDUZLERI CALISIYORUM CUMARTESI PAZAR BOSUM NASIL BIR YOL IZLEMEM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEEVINIRIM
not:lutfen iletilerinizin tamaminda buyuk harf kullanmayiniz...sadece vurgulamak istediginiz yerde buyuk harf kullaniniz cunku iletilerin tamaminin buyuk harfle yazilmasi site kurallari geregince yasaktir...anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...
DIL SINAVI CALISMA PROGRAMI ACIL YARDIM
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
- ecrinn
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul