slm en sonunda hollandaya geldım

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
sima
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: karabuk
Yabanci_Ulke: hollanda-deventer

Re: slm en sonunda hollandaya geldım

Mesaj gönderen sima »

hosgeldinnn:)

yaseff
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen yaseff »

Kullanıcı avatarı
gulnur55
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Nederland-Zoetermeer
Yabanci_Ulke: Turkiye

Mesaj gönderen gulnur55 »

Arkadasim Hollandaya Hosgeldin..
Basari ve mutluluk seninle olsun..!
-Sinavi kazandim=2009-04
-Vizem cikti=2009-07
-Hollandadayim=2009-07
-Oturum kartimi aldim=2009-07
-5 yillik oturum kartimi aldim.=2010-07
-Ik ben geslaagd voor mijn praktijkexamen
-ik ben geslaagd voor mijn inburgeringsexamen 6/8/2011

Kullanıcı avatarı
zafer_ak
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda - utrecht

Mesaj gönderen zafer_ak »

zafer_ak yazdı:hayirli ugurlu olsun hayirlar getirsin insallah kardesim. hollandada nereye geldin kardes? bide kayserilimisin bilader? yoksa hemsehrimiyiz?
ewet hemsehrim bende kayseriliyim. kayseri develi. suan ben utrecht/ijsselstein de kaliyorum. tekrar hosgeldin ve sana hollandada basarilar diliyorum.

aysemre123
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda-utrecht

Mesaj gönderen aysemre123 »

ali38 yazdı:slm arkaslar en sonunda hollandaya geldım sukur ıns darısı bekleyen arkaslarıma olsun ınsallah sımdı yapmamız gereken ne olacak acaba tercubelı arkaslarım bılgı verırse sevınırım ıyı geceler

selamlar herkese ve ali kardese hosgeldin hollandaya icini karartmak gibi olmasin ama bende geleli 2 ay oldu olucak ise bile basladim hersey hizli gelisti ve yarin 1 yillik id kaarti alicam is bulmak zor burda oncelikle onu bil ilk 1 ay evdesin sonra is bulur ve calisirsin ama inanki burda hersey DIL kardesim o kadar agirlik vermelisin ki yoksa hicbirsey istedigin gibi olmayacak ben ingilizce ile yirtiyorum idare etmeye calisiyorum ediyorumda ama hic bilmiyorsan cok zor ...burda hava hep yagisli ve karanlik oluyor insanin ici bayiliyor bir gunes yuzu goreyimde kendime geleyim diyorsun ama nafile gunes yok burda hep soguk bir ulke..irkcilik yapiliyor askerdeki devrecilik gibi...bence seni getiren esinin sozunden cikma herseyi ogrenene kadar cunku onun bilgisi sana yardimci olacaktir ben oyle yaparak az buz biseyler ogrenmeye calisiyorum birazda kendin atilgan ol turk insanlardan baslangic olarak cevre edin ( is icin ) yoksa uitzendbureau ya yazilir ayni tr deki gibi biz sizi arariz derler 6 7 ay beklersin birde onemli uyarim olsun devletten issizlik parasi almayi dusunme cunku en ufak biseyde oturumun biterse vs herhangi biseyde kicina ilk tekmeyi sen yersin cunku nl devleti cok vergi alir menfaatine duskun bir ulke burda hersey kagit ve vergi !!! hicbir kagidini atma sakla kazandigin maas kagitlarini bile...cunku herseyini sorarlar ne kazandin ne ettin (hani ona gore vergi aliniyor ya kazandiginin 3 te biri vergidir unutma zauhauhz) komik ama gercek bunlar inan bende yeniyim ama 1;5 senedir ezberledim bende inan hepsi dogru yanlis diyen arkadas varsa buyursun su yanlis desin..kendine iyi bak kardes tekrar hosgeldin !! insallah mutlu huzurlu gunler seninle olur hersey gonlunce olsun ..

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön