KURSA GİTMEYİN PİSMAN OLMAYIN :)

Uyum Sinav tecrubeleriniz. Uyum sinavindan sonra; kazanmissaniz yada kaybetmisseniz neler yapmalisiniz...

Moderatör: sansli

tugra58
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sivas
Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam

KURSA GİTMEYİN PİSMAN OLMAYIN :)

Mesaj gönderen tugra58 »

IYI AKSAMLAR ARKADASLAR ONCELIKLE SITEDE EMEGI OLAN HERKESE TESEKKURLERIMIZI BORC BILIRIZ. BEN KURSA GITTIM AMA BASKA NEDENDEN OGRENME KORKUSUNDAN DEIL SATEN KURSTA BURDA NE VARSA EKSIGI VAR FAZLASI YOK BENIM TAVSIYEM SADECE TEKRARA CALISIN GERISINI SALLAYIN BENIM KANAATIM BU SADECE TEKRARLARIN YARISINI BILE YAPAMASSAN 30 DAN ASAGI ALMASSINIZ BEN 32 ALDIM ZITLARDAN 2 BILDIGIM CIKTI KISA SORULARI HIC ANLAMADIM BILE OFLU OLANLARI ATTIM ATMAK ISTIYOSANIZ OF TAN SONRASINI SOLEYIN CUNKI DIGERINI PEK ANLAYAMIYOSUNUZ SES GAYET IYI AMA HIZLI OKUNUYOR ZOR OLUYOR O YUZDEN DEVAMLI TEKRARLARI DINLEYIN KULAK DOLGUNLUGU OLSUN KALACAK BI SINAV DEIL SADECE DIL YATKINLIGINA BAKTIKLARI AP ACIK ORTADA BIRINCI BOLUMU HIC KONUSMAYALIM SORUSUZ RESIMDEN DAHI CEVAPLANIR. NESE DETAYI DAHA SONRA ANLATIRIM INSALLAH.. HERKESIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN KOLAY GELSIN ALLAH KAVUSTURSUN HERKESI SEVDIGINE...

not;lutfen iletilerinizin sadece vurgulamak istediginiz yerlerinde buyuk harf kullaniniz,,,cunku iletilerin tamaminin buyuk harfle yazilmasi site kurallari geregince yasaktir,,,anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Re: KURSA GİTMEYİN PİSMAN OLMAYIN :)

Mesaj gönderen ortakoy »

elıffatıh