Acil avukat lazim, tavsiyesi olan varmi?
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
Acil avukat lazim, tavsiyesi olan varmi?
selamlar arkadaslar, hollandada bu ind isleriyle, oturum isleriyle ilgilenen bi avukat lazim, cok acil olarak? sizin calistiklariniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum, ben hollandadayken oturum karti basvurumu geri cevirdiler..herseyimiz tam, 1 senelik kontratimiz var maas da fazlasiyla yeterli ancak yine de is durumunu bahane ederek basvurumuzu geri cevirmisler, kesin bi hata yaptilar, cunku 1 senelik full time contrat gonderdik ve gonderdikleri mektupta nul-uur kontrat kabul edilmiyo diyo, ama bizimkisi haftada 32 saatlik normal bi kontrat..kesin bi hata var bu iste, kontrati yanlis okudular..bu durumda hakkimizi aricaz, bi avukatla itiraz etmek istiyoruz, bu durumu halledebilecek yeterlilikte bi avukat lazim, acil tavsyilerinizi bekliyorum..
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
-
- Beginner
Re: Acil avukat lazim, tavsiyesi olan varmi?
haklisin serdar arkadasim, ancak aramakla olmuyo, pzt. ind loketine gidip oradakilerle gorusmek istiyoruz, onlara anlatalim diye dusunduk, eger bi sonuc cikmazsa avukatla itiraz etmemiz gerekecek sanrim, ret cevabini hukuksal bi dille yazmislar, artik ne kadar ister avukatlar onu da bilmiyorum ama bizim gorusmemizden sonuc cikmazsa baska napilir bilmiyorum. ben ilk oluyorum heralde, hollandaya geldikten sonra oturum kartini alamayip ret cevabi alan..
olay kisacasi soyle sanirim; bizim kontratimiz daha gelmemisti, ise giris bildirgesiyle basvurmustuk, kontrati 2 hafta icinde postayla gonderdik, sanirim asil kontrat ellerine gecmedi, ve ise giris bildirgesinde ek isler kisminda esmin zaman zaman calistigi bi isyeri de yaziyomus, onu gormusler ve gerisini duzgun okumadan ret karari vermisler, bir sonraki sayfada asil contrat yaptigi is ile ilgili bilgiler vardi, 32 saat diye, onu okumadan karar vermisler, yoksa hersey istediklerinden cok fazla Allah'a sukur, nasil yapicaz bilmiyorum, herturlu tavsiyelere acigim..
selametle kalin..
olay kisacasi soyle sanirim; bizim kontratimiz daha gelmemisti, ise giris bildirgesiyle basvurmustuk, kontrati 2 hafta icinde postayla gonderdik, sanirim asil kontrat ellerine gecmedi, ve ise giris bildirgesinde ek isler kisminda esmin zaman zaman calistigi bi isyeri de yaziyomus, onu gormusler ve gerisini duzgun okumadan ret karari vermisler, bir sonraki sayfada asil contrat yaptigi is ile ilgili bilgiler vardi, 32 saat diye, onu okumadan karar vermisler, yoksa hersey istediklerinden cok fazla Allah'a sukur, nasil yapicaz bilmiyorum, herturlu tavsiyelere acigim..
selametle kalin..
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
yanlislik varsa mutlaka duzeltilir arkdsm,,,isin pesini iyi tutun...dediginiz gibi ind ile bizzat gorusun eger bi sonuc alamazsaniz bi avukatla gorusun (bellki bi on gorusme fiyati alabilirler) bu gorusme sonrasinda kendi yapabiliceginiz bi tavsiye duyarsani avukattan ozaman o tavsiyeler uzerine hareket edersiniz,ama yok illa aavukatin muhatab olacagi bi durum varsa ortada ozaman uygun bi fiyata anlasabilirsiniz ins ins ins...sitemizde turk isyerleri bolumu var ordan avukat isimlerine bakabilir onlari arayip gorusebilir,,,hem fiyat hem yontem kismi kafaniza yatarsa birisiyle anlasabilirsiniz...umarim hersey yoluna girer en kisa zamanda,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
selamlar arkadaslar, ind loketinde biriyle gorustuk, ve ordaki gorevli onlara herhangi bi mektup ulasmadigini soyledi, iki defa gondermistik postayi ama nasil olduysa belgeler sisteme islenmemis, yani kontrat fln. yazili olarak itiraz edin dedi bize, bakalim dua edin bize ins. yoluna girer islerimiz. Niye boyle yapiyolar anlayamiyorum, islerimizi planlarimizi allak bullak ediyolar..
buarada sansli, dedigin kisimda bikac avukat buldum bi isle ilgili, bide bizzat forumdaki arkadaslarimizin bildigi, tavsiye edebilecegi bi avukat daha makbule gecer..
buarada sansli, dedigin kisimda bikac avukat buldum bi isle ilgili, bide bizzat forumdaki arkadaslarimizin bildigi, tavsiye edebilecegi bi avukat daha makbule gecer..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karaman
avukat var arkasdasım numarasını vereyım yanlız hollandalı avukat ama turkce bılıyo ısmı kaldenberg 0653568730 melikten aldımdersınız numarayı ınsallah yardımcı olur
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
bende kendi isimi avukatla yapmistim,bi kac kisi istemisti ismini fln yazdim ama sonradan konu tartismaya dogru gittigi icin(fiyat yuzunden,avukata gerek olmadigini dusunenler oldugu icin,,tabiiki normal sartlarda avukata gerek yok ama oldugu sartlar icin soylemistim) bidaha yazmak istemedim...kose soyadli mutlaka duymussunuzdur...kendisi avukat esi ise hukukcu oturum ve daha bikac konu uzerindeki davalara bakiyolar...kesinlikle yanlis anlasilmasin bu reklam yapma deildir kisilerle hicbi yakinlik yada aile bagimiz yoktur sadece sordugunuz icin yaziyorum....
saygilar
sansli...
saygilar
sansli...
hollandadayim(2008-5)