IND ŞİKAYET MEKTUBUMUZA CEVAP VERDİ.......
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
IND ŞİKAYET MEKTUBUMUZA CEVAP VERDİ.......
arkadaslar bıızım vızemız 4,5 aydır cıkmadı bu ayın 11 ınde sıkeyet mektubu gonderdık ınd ye ve cevap geldı.... mektupta ozurdılıyorlar ve alınan karar bolumunde dosaynın tekrar gonderılmesı yazmıslar avukat yenıden gondrdı dosyayı bundan sonra hızlanır dedı ıns dedıgı gıbı olur sızce ne zman cevap alırız ınd den????????
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
Re: IND ŞİKAYET MEKTUBUMUZA CEVAP VERDİ.......
umtkbr yazdı:arkadaslar bıızım vızemız 4,5 aydır cıkmadı bu ayın 11 ınde sıkeyet mektubu gonderdık ınd ye ve cevap geldı.... mektupta ozurdılıyorlar ve alınan karar bolumunde dosaynın tekrar gonderılmesı yazmıslar avukat yenıden gondrdı dosyayı bundan sonra hızlanır dedı ıns dedıgı gıbı olur sızce ne zman cevap alırız ınd den????????
Selam arkadasim insallah en kisa zamanda vizen cikmasi dilegiyle.Bu ind ye itiraz mektubu yazsanizda yazmasanizda onlar bildigini uyguluyor ve avukatla basvuru ind nin olumlu veya olumsuz cevap vermesinde hic bir etkisi yok Yeni basvuru yapacak arkadaslar bosa avukata para kaptirmasin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
allah razı olsun kardesım ıns dedıgın gıbı olur cok kotu bu beklemek cunku....
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: manisa
- Yabanci_Ulke: hollanda,utrecht
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
valla bazı belgelr falan ıstedıler ıste 6 ay olmasına 15 gun kaldı artık cevap verırler herahlde