ARKADASLAR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM MVV ICIN NL DEN
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Afyon
- Yabanci_Ulke: Amersfoort
ARKADASLAR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM MVV ICIN NL DEN
Slm kader arkadaslarim Allah herkeze kolaylik ve sabirlar versin biliyorsunuzki bu isler kolay degil ve basli basina sabir isteyen bir is bir sorum olacakti arkadaslar ben esimi nl den istek yaptim ve 27 Augustos tarihi itibari ile isleme alindi 26 november tarihi itibari ilede 3 Ay doldu ama 3ay sure icerisinde ind den cit yok ne bir eksiginiz var diyorlar ne de ek sureye ihtiyacimiz var diyolar yani red de yok pozitif bi cevapta yok arkadaslar lutfen sizlerin tecrubelerinize dayanaraktan yorumlarinizi bekliyorum bu bekleyis daha ne kadar surer zaten 3 ayi beklemekle zor bitirdim bir bir 3 ay daha surermi bu bekleyis nasil bir sonucla noktalanir simdiden herkeze tesekkur ederim
- ecrinn
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: ARKADASLAR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM MVV ICIN NL DEN
Merhaba Afyonlu, umarim en erken vakitte basvurunuz sonuclanir. IND nin yasal olarak 3 ay
degerlendirme suresi var. Sitede bazi arkadaslarimiz IND ye sikayet mektubu yazmislar ve
cevap vermisler. Degerlendirme suresi doldu ise sizde bir sikayet mektubu yazin.
Kolay gelsin.
degerlendirme suresi var. Sitede bazi arkadaslarimiz IND ye sikayet mektubu yazmislar ve
cevap vermisler. Degerlendirme suresi doldu ise sizde bir sikayet mektubu yazin.
Kolay gelsin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
ayni seyi bende dedim multecix arkdsm ama bi arkdsmz bana cevaben ind nin artik 6 ay degerlendirme sure hakki oldugunu soyledi hatta linkde gondermisti o konuda...ama tabi sikayet mektubu yazmak yada ara ara aramakta fayda vardir diye dusunuyorum bende,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
Merhaba Sansli o arkadas bendim Arkadas ilk basvurusunu yapmis bunun suresi 3 ay ama sen oturum
muracaati icin 3 ay demistin ama onun suresi 6 ay. Senin kurs nasil gidiyor? sinavlara ne zaman girmeyi
dusunuyorsun?
muracaati icin 3 ay demistin ama onun suresi 6 ay. Senin kurs nasil gidiyor? sinavlara ne zaman girmeyi
dusunuyorsun?
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
xmultecix yazdı:Merhaba Sansli o arkadas bendim Arkadas ilk basvurusunu yapmis bunun suresi 3 ay ama sen oturum
dusunuyorsun?
senmiydin yaaa ??? inan okadar cok kisiyle konusuyorum ki bazen unutuyorum hangisini kim demisti diye pardon arkdsm ...
kurs iyi diyelim iyi olsun birgun super gecerken diger gun berbat gecebiliyo bi gun herseyi anlarken bi baska gun bicok seyi anlamadan dersi kapattigimiz oluyo sinifca...hemen hemen son 3 haftamiz kontratlarimizin bitmesi icin...bu arada bi traningcursus baslama durumu var staatexamena hazirlik icin ama henuz baslatamadilar oraya gitmeyi dusunuyorum yoksa bi iki boluumu kazanamayacagimi dusunuyorum...hocamiz yilbasindan once olabilir demisti ama simdi ocak gibi fln olabilir diyo,basvurduktan sonra tarihlerin gelmesi biraz surebiliyomus ssannirim...
hollandadayim(2008-5)
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- İletişim:
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Afyon
- Yabanci_Ulke: Amersfoort
Ortakoy kardesim cevabin icin tsk biliyorsunki beklemek cok zor gecen gunde omurden geciyor yardan ayri ama insalla gec olsunda guc olmasin insallah seninde vizen cikarda esine kavusursun allah sabirlar versin kardesim.