Acil cvp!Hollanda'ya esimin yanina 2-3 haftalik vize cikarmi
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belcika-Gent
Re: Acil cvp!Hollanda'ya esimin yanina 2-3 haftalik vize cikarmi
Pasaportum da ne red olmasina dair bir yazi ya da muhur gibi birsey kisacasi hicbirsey islenmedi nasil cikarttirdiysam o sekilde geldi elime.. islendiginde red oldugunla ilgili zaten vize kolay kolay vermeyeceklerini de biliyorum tesekkur ederim
- Sanchantal
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ANTALYA
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Dortrecht
kardesim ben suan hollandadayim 3 aylik vize ile geldim belcika daha kolay alirsin ama sigortali bi sekilde bi yerde calisiorsan
21-09-2010 Evlendim...
18-10-2010 İlk Turistik Vizemi Aldım...
09-11-2010 Hollandaya Uçuyorum...
15-02-2011 Sınava Girdim...
18-02-2011 Sinavi Patlattim ...
18-10-2010 İlk Turistik Vizemi Aldım...
09-11-2010 Hollandaya Uçuyorum...
15-02-2011 Sınava Girdim...
18-02-2011 Sinavi Patlattim ...
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Merhaba Limedya, kendine umut verici acik kapilar birakmani cani gonulden anliyorum. Ama uzulerek
soylemeliyim ki bu durumdayken vizen alman cok zor.
Eger Tr de duzenli gelirin olan bir isin olmus olsaydi en azindan uzerinde kayitli bir tasinmazin olsaydi
aile tanidik ziyareti adi altinda muracaat edebilirdin. Su anda da edebilirsin ama uzulerek soylemeliyimki
vericekleri sonuc Belcika ile ayni olacaktir. Eger ki Hollanda da yasamak istiyorsaniz yapmaniz gereken
aile birlesim icin gerekli islemlere baslamak. Diger yollar senin umudunu kiracaktir.
Kolay gelsin.
soylemeliyim ki bu durumdayken vizen alman cok zor.
Eger Tr de duzenli gelirin olan bir isin olmus olsaydi en azindan uzerinde kayitli bir tasinmazin olsaydi
aile tanidik ziyareti adi altinda muracaat edebilirdin. Su anda da edebilirsin ama uzulerek soylemeliyimki
vericekleri sonuc Belcika ile ayni olacaktir. Eger ki Hollanda da yasamak istiyorsaniz yapmaniz gereken
aile birlesim icin gerekli islemlere baslamak. Diger yollar senin umudunu kiracaktir.
Kolay gelsin.