TURKIYEDEKI COCUGU HOLLANDAYA GETIRMEK
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- nursena
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcika
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: TURKIYEDEKI COCUGU HOLLANDAYA GETIRMEK
nursena arkadasim bu konuda bilgim cok az, ama cocugunun velayeti sende ise bu bir mahkeme karari oluyor, mahkeme karari kagidini buradaki bir yeminli tercumandan cevirttirip burada zannedersem justitie ye gonderiyorsun(esimden daha iyi ogrenicegim yanlis bilgi vermeyeyim) ama en iyi adres belediyenle veya ind ile gorus derim,, Allah kolaylik versin,, not ; sen belcikadasin simdi gordum ama ora icinde mantikli bir cozum, sen gene belediyene sor kardes.
- nursena
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcika
- ecrinn
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
Re: TURKIYEDEKI COCUGU HOLLANDAYA GETIRMEK
Arkadaslar bende cocugu getirmek icin ugrasiyorum,buradaki yasalari bende bilmiyorum,onumuzdeki ay 5 yillik oturum kartimi almak icin Zwolle ye gidicem,orda sorucam ne gerekiyor diye,o zaman eger internete girebilirsem bilgilerimi sizinle paylasirim.