Red.....
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Red.....
Allah yardimcin olsun, actigin konuyu okuyunca kendi durumumu hatirladim, benzer bi sorun benim de basima geldi, basvuru sonuclandiktan sonra esim daha iyi bir is buldugu icin isini degistirmisti, ikimizin de aklina gelmemisti hic bu sebepten dolayi sorunlar cikabilecegini ve red vereceklerini, sadece gelirimizin biraz daha iyi olmasini istemistik, ben en azindan hollandaya gelebildim ve esimle beraber bu skintiyi gogusluyoruz, Allah kolayliklar versin ve tum bekleyenlere sabir versin ins. iyi haberler alirsin umarim..
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
aslinda etrafta bunun icin bilen kisilerin olmasi cok onemli bence,,,bunu bilen kisiler mutlaka basvuruyu yapan kisiyi uyariyolar,eger sizin bi basvurunuz varsa yada bu sonuclanmissa hatta ve hatta siz nl ye gelmis olsaniz dahi,isinizi garantiye almak icin 1 sene daha ayni ortamda ayni sartlarda calismaniz tavsiye edilir diye bunu bicok kisi soyledi bize avukatimizda dahil...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
sende saol bacım rabbımsenıde esıne bagıslasın ınsallah ama en kısa zamanda bagıslasın amın