Eski pasaportların değiştirilmesi süresi erkene alindi...
Moderatör: sansli
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Eski pasaportların değiştirilmesi süresi erkene alindi...
bence ortakoy kardes bu yeni alacaklar icin gecerli senin hakkin 5 yillik,,, bu hak nasil alinabilir??, eger ki sen 6. ayda degistirmek zorunda kalirsan bu 5 yillik odedigin meglag vede yeni pasportuna odemek zorunda oldugun meblag ile birlikte bir hayli yuk olucak,, yani vatandas gene para somurme yeri.
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
bılmıyorumbacımdegıstırderlerse degıstırrız ama ben 6. ayda pasaportumu aldım hemde yol parasıyla bırlıkte 800 tl verdımha rabbımhepımızın yardımcısıolsun senınde gonlunegore versın hayırlı gunler bacım
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- NT1
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
evet bende aksamustu haberlerde dinledim ve haberlerde dedigine gore eger kisi 31 ocak 2011 tarihinden sonra vize almak isterse ab ulkeleri bu eski cipsiz pasaporta vize vermeyecekmis...ama digerleri sureleri dolana kadar kullanilabiliyomus bu iyi en azindan icim rahatladi benimde...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
bende daha gecen hafta pasaport uzatmak icin gitmistim ayni zamanda askerligi uzatmak icinde.internetten uye oldum randevu aldim gittim fakat sitede yazan onca belgeyi hazirladiktan sonra yarisini istediler.ilk once askerlik erteleme yapilmasi gerektigini sonrada pasaporta bakacaklarini soylediler.randevuda kabul edilmedi.soyledikleri bu randevu sadece yeni pasaport icinmis.yeni pasaporttan duydugum birseyler vardi fakat mecburi olarak alinmasi gerektigini bilmiyordum.
sunu diyeyim pasaport uzatma 108 euro ve en fazla 5 yil uzatiliyor fakat sanslininda dedigi gibi 2015 de mecburi olarak yenisi alinmasi gerek.
yeni pasaport 132 euro idi yanilmiyorsam ve on yil uzuyor otomatik olarak. yani eski pasaportu uzatip bes yil sonra gidip yeni pasaporta 132 lira vermek akil disi olur.ondan suresi biten herkes randevu alsin oyle gitsin yoksa en az uc saat ordanisiz.
son bir uyarida egerki hollanda pasaportu olmayanlar askerligi uzatmaya gidicekler ise mesela bende bes yillik oturum karti var askerligide en fazla o surenin sonuna kadar uzatiyorlar ve pasaportuda ayni sekilde.yani benim pasaort surem ve askerlik surem 2016 ya kadar.
bugunde yeni pasaportumu almaya gidicem bir hafta kadar bekletiyorlar
sunu diyeyim pasaport uzatma 108 euro ve en fazla 5 yil uzatiliyor fakat sanslininda dedigi gibi 2015 de mecburi olarak yenisi alinmasi gerek.
yeni pasaport 132 euro idi yanilmiyorsam ve on yil uzuyor otomatik olarak. yani eski pasaportu uzatip bes yil sonra gidip yeni pasaporta 132 lira vermek akil disi olur.ondan suresi biten herkes randevu alsin oyle gitsin yoksa en az uc saat ordanisiz.
son bir uyarida egerki hollanda pasaportu olmayanlar askerligi uzatmaya gidicekler ise mesela bende bes yillik oturum karti var askerligide en fazla o surenin sonuna kadar uzatiyorlar ve pasaportuda ayni sekilde.yani benim pasaort surem ve askerlik surem 2016 ya kadar.
bugunde yeni pasaportumu almaya gidicem bir hafta kadar bekletiyorlar