Sanchantal yazdı:iyi diosunda abla nie bunca sinav :S ben bu central examini anliorumda gerisi neden ? Ben evimin erkegi olarak kac sene okuyacamda hanimin eline bakicam abla :S Elimiz 4-5 senedemi ekmek tutucak ??
niye bunca sinav ? dilii ilerletebilmek icin,iyi biyerlere gelebilmek icin,sectigin meslek bolumunu alt kademelerde zaman kaybetmeden daha iyi bi yerden baslayabilmek icin,niye bunca dersen bicok cvp alabilirsin her ayri bir kisiden arkdsm,,,ama yazimdada belirttigim gibi eger ilerlemek istersem demistim yazimda,ama dersenki ben inburgeringscursus yaparim sonra evimin erkegi olmak zorundayim yada olucam is bulup calisicam buda bi yol tabiki,,,inburgeringsexameni yapip diplomani aldiktan sonra ki yapacagin sinavlar senin istegine bagli istersen basvurursan onlarda sinava cagirirlar ama dedigim gibi dilim iyi ,isimide buldum diplomayida aldim bu yeterli ,ben calisirim artik dersen inburgeringsexamenlerinden sonra saydigim sinavlarin hicbirini yapmak zorunda deilsin
...ama masa basi temiz bi isim olsun dersen bende sana en kisa yoldan bitirebilicegin bisey soylerim Administratie medewerker 2 senede bitiyo ondan sonra biyerde masa basi is bulursan hem meslek yapmis olursun hem diploman olur(hollanda okullarindan birinden almis oldugun)hemde elin ekmek tutmus olur kisa bi sure icinde...