slm ( belçikada oturum alabilmek için )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: belcika gent
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Belçika/Sint-Niklaas(Antwerpen)
Re: slm
bosanma belcikada gerceklestiyse turkiyede tanima davasi acmaniz gerekecektir buda en az 6 ay surer karsi taraf gelen tebligati almazsa bir yilida gecebilir daha onceki evliliginden dolayi biraz sorun olabilir bunun icinde ek belgeler sunun birlikte cekindiginiz fotografar mesajlar vs...
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: emirdag
- Yabanci_Ulke: belcika
nasi yani kardesim egerki belcikada tamamen bosanmissa tr de tanima davasi sart yoksa evlenemezsiniz arkadasimizin soyledigi gibi 1 sene belki daha fazla surebilir egerki karsi taraf turk konsoloslugunda vekalet verirse (avukat ismiyle ve de numarasiyla) o vekalet olursa tanima davasi kisa surede sonuclanir olmazsa cok uzun surer hem bu arada ne imzasi gerekiyomus ki bosanmissa bosanmistir yani
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: emirdag
- Yabanci_Ulke: belcika
karsi tarafin imzasi gerekmiyoki bosanmissa onu anlamadim ben bide tanima davasi demek belcikada bosanma kararinin turkiye de taninmasi yoksa o kisi trde halen evli gozukuyo
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Belçika/Sint-Niklaas(Antwerpen)
kardes bide oyle hemen kafana gore evlenemezsin iddet muddeti denen bisey var esinin rapor almasi gerekir doktordan yeni bosandigi icin bence sen evlenecegin kisiden tam olararak ogren mahkemenin hangi asamada oldugunu yani kesinlesmis bosanma kararini alabilmismi kesinlesme serhi varmi davanin sonucunda kesinlesme serhi vardir ibaresi gectigi zaman tanima davasi acabilirsin
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcıka-antwerpen
-
- NT2
- ibo54
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Sakarya
- Yabanci_Ulke: Belçika
Re: slm ( belçikada oturum alabilmek için )
sanirim dava yeni bitmis en az bir ay kadar bekleyin! ayrica tabiki evraklar istenecek sizden vede evleneceginiz kisiden her iki taraftan gerekli olacak
-
- NT2