23,04,2011 carsamba vize icin rendevu aldim arkadaslar

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
_black_
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Yozgat
Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)

23,04,2011 carsamba vize icin rendevu aldim arkadaslar

Mesaj gönderen _black_ »

arkadaslar yalnislikla benim vize de ankaraya gitmis faxs ladilar ist carsamba ya rendevu aldim.tel deki bayan ammada sertti 10 a rendevu verdi ist disindan gelecem ogle sonu olsa olmazmi dedim 10 dedi baska bisi demedi.mvv formunu eksiksiz doldurun dedi burda gise onunda form icin yarim saat bekletmeyin dedi ses tonuda yuksek.bu mvv formuna resmi kim yapistiriyo orda problem olmasin benmi onlarmi.benden resim istemediler cunku.form b esinin pasaport fotokopisi sinav sonucu dedi baska bisi istemedi.bi yardimci oLurmusunuzzz tsk ler.Allahim hayirLisini ver yarabbi herkes icin.amin
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim

remixbela
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: 23,04,2011 carsamba vize icin rendevu aldim arkadaslar

Mesaj gönderen remixbela »

boyle yapmazlardı ama hayret ettım cok anlayıslı davranırlardı genelde oyleydı ıstanbul konsoloslugu, formuda ordan verıyolardı dolduruyodun ama sen heralde sinirli zamanına denk gelmıssın balck kardes. indnin sayfasında var ordan alabılırsın formu veya sitede var sanslı yol gosterırı sana. bisey sorucam sana bende yazın gıdıcem esıne hollandadan form dolduttularmı nerde tanıstınız nasıl evlendınız felan...? bi sey daha senmı konsoloslugu aradın yoksa konsolosluk senımı aradı son zamanlarda onlar arıyodu esın ordan form doldurub verdıkten sonra. vizeni alırsan ılk gıttgın gun cvb yazda bılelelım verıyolarmı vermıyolarmı dıye. bende istanbuldan alıcam.
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///

remixbela
NT1
NT1

bi sey daha yanında forum a, forum b, vukuatlı nufus kayıt ornegı bunları apaostil yaptır bunların ısı bellı olmuyo soyledıklerınden baska belgelerde ıstıyolar. bide bunların hepsinin fotokopısını cektır yanında bulunsun cunku orda ıstıycekler, kapıdan gırmeden zaten guvenlık butun evrakların fotokopısı olucak dıyo. sen her belegenın aslını bıde fotokopısını gotur yanında ne olur ne olmaz. allah sımdıden hakkında en hayırlısını versın kardesım. ıyı haberlerını beklıyorum insallah alırsın vizeni.

remixbela
NT1
NT1

unuttum yanında iki tane biyometrik yeni cekilmis foto gotur pasaporta istenilen fotodan. sen fotoyu yapıstırma sorun olmaz. onlar yapıstırır. iki tane fotoda biri forma yapıstırılıyo biride vizene galiba.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

normalde istiyolar bu form doldurma isini bende doldurmustum ama almiyolar nedense (yani benden almamislardi en azindan) bide saniyorumki ayni kisiye denk dusmessin vizeni almaya gittiginde yani stres yapma ayni muameleyle karsilasma ihtimalin cok dusuk arkdsm,,,2 de foto gotur vize icin uygun olanlardan formulu almazlarsa resmide almazlar zaten yada birini alabilirler oyuzden yapistirma sen yaninda dursun gerek olursa hemen bi zimba ile hallederler...onun disinda istedikleri evraklari gotur hollandadanmi turkiyedenmi basvurdun bilmiyorum ama ben tr den basvurdugum icin sanirim istedikleri evraklari goturdugumde tekrar almamislardi dosyam ank da bulundugu icin...senden istenilenleri gotur yaninda,guleryuzlu olmaya stresin olursa (ki olmasin) belli etmemeye calis...formu istersen siteden indir ister ind nin sitesinden cikti yap...eger imkanin varsa ist da kalacak yerin fln 1 gun oncesinden git ve 9-9 bucuk gibi konsoloslugun onunde olursun ve hemen orda formulu alip doldurabilirsin bu da bi secenek...ve son olarak arkdsm hersey guzel ve sorunsuz olacak o gun ins ins ins bunu dusun gidiceksin hic bi problem olmadan vericeksin pasaportunu alicaksin vizeni sonra geriye kalan biletini alip esinin yanina ucmasi kalicak...turkiyedeki son guzel gunlerin keyfini cikart artik guzel sona geldin yeni bi baslangic bekliyor seni al vizeni ve yeni hayatina adimi at...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

_black_
NT2
NT2

Mesaj gönderen _black_ »

iyi dilek ve cvp lariniz icin tsk ederim.kardes biz nl den basvuru yaptik İND vizeyi onaylayinca parayi yatirdik ben burdan konsolosu aradim yoksa konsolos seni armaz gel vizeni al diyeeeee.sansli form doldurdum ama bazi yerleri esimle anlayamadik.sende mvv formu varsa bir bakarmisin buralara ne yazmam lagzim,,1.15 2.7 2.9 3,1
bunlarin cvp lari biraz kafa karistirici gibimize geldi.
,aslinda bu bulundugumuz forma hersey var superde su mvv formunun turkcesini guzelce bir doldurup forma atmak lagzim insanlar baka baka hemen doldurur isi konsolosluga birakmamak lagzim yaniiii
herkese iyi gunler arkadaslar
07.04.2011 hollandadayim

_black_
NT2
NT2

Mesaj gönderen _black_ »

remixbela biz once samenwonen yapmistik red almistik o zaman esime form doldurtturmuslardi resim felan istemislerdi.ama simdi evlendigimiz icin istemediler bisi sanirim cunku ellerinde 2 sene once gonderdigimiz esimin gonderdigi form var sanirim ondandir.Bu vize isi insanin omrunden omur calar cok gicik bir is yaaaa
07.04.2011 hollandadayim

remixbela
NT1
NT1

valla black kardesim kurstan ıkı arkadasım once eslerıne nlye form gıtmıs sonra o form ind ulastıgı anda bunları konsolosluktan aramıslar gun vermısler su gun gelın dıye mulakata almıslar baya bı soru sormuslar. sonra pasaportlarını alıb sız gıdın bız gondercez demısler. bırı uc haftada aldı, bırı 5 hafta oldu hala beklıyo. ama benım anladıgım herkese ayrı muamele yapıyolar galıba, supelendıklerını anlattıgım gıbı yapıyolar heralde sana baska yapmıslar. ayrıca o arkadaslarımında vize paraları konsolosluk vızeyı onayladıgı gun yatırmalarını ıstemısler. ıkısıde resmi nıkahlıydı ama gecen yaz evlenmıslerdı galıba yenı evlenenlere boyle yapıyolar. bellı bı prosodurleride yok kıme ne yapıcakları hıc bellı deıl. ama sana vızenı kısa surede vericekler galiba. ıyı haberlerını beklıyoruz yarın..

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

_black_ yazdı:iyi dilek ve cvp lariniz icin tsk ederim.kardes biz nl den basvuru yaptik İND vizeyi onaylayinca parayi yatirdik ben burdan konsolosu aradim yoksa konsolos seni armaz gel vizeni al diyeeeee.sansli form doldurdum ama bazi yerleri esimle anlayamadik.sende mvv formu varsa bir bakarmisin buralara ne yazmam lagzim,,1.15 2.7 2.9 3,1
bunlarin cvp lari biraz kafa karistirici gibimize geldi.
,aslinda bu bulundugumuz forma hersey var superde su mvv formunun turkcesini guzelce bir doldurup forma atmak lagzim insanlar baka baka hemen doldurur isi konsolosluga birakmamak lagzim yaniiii
herkese iyi gunler arkadaslar
Arkdsm benim elimde malesef form yok olsaydi sorulara bakar yardimci olurdum ama zaten konsolosluktaki gorevlilerde doldurmadigin sorularda yardimci oluyolar hepsini doldurup full goturceksin diye bisey yokki insaniz anlayamayabiliriz hergun mvv formu doldurmuyoruz bunu anlayisla karsilayacaklar baska yolu yok yani...bide form bastan assagi butun sorular sana gecerli diye bisey yok mesela derki orda nl vatandasi ile evliyseniz 1.19 nolu soruya gidin nl vatandasi disinda uyruklu biri ile evliyseniz 2.2 nolu soruya gidin der bu 1.19 ile 2.2 arasidnaki sorular sana gecerli deildir ozaman,esin nl vatandasi ise 1.19 u doldurur sonra 2.2 den sonrasi icin devam edersin...umarim ornek karisik olmamaistir,,,boyle bi durum var formulde tam soru olarak hatirlayamadigim icin ornek yazdim...forumdada aslinda vardi turkce olarak doldurulmus bi ornek bi arkdsmz yuklemisti saolsun ama demekki arkalarda kalmiski bulamadin...bi bakayim eger bulabilirsem linki guncelleyeyim kusura bakma sana yetisemedim yarin sabah randevun var konsolslukta ama diger arkdslarimiz icin lazim olacaktir link...umarim tamamen sorunsuz ve guzel bir randevu gecireceksindir konsoloslukta ve hicbir problem olmadan alicaksindir vizeni...allah yar ve yardimcin olsun arkdsm,,,hayirli ve guzel haberlerini bekliyoruz...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

remixbela
NT1
NT1

black galıba eve gelemedi daha merak ettim acıkcası ne yaptı_??

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön