evet arkadasLar sukurLer oLsun bugun vizem geldi

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
gamze demırcı
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: türkiye antalya.
Yabanci_Ulke: hollanda landgraaf...

Re: evet arkadasLar sukurLer oLsun bugun vizem geldi

Mesaj gönderen gamze demırcı »

cok cok sevındım gozun aydın kardesım allah yolunu acık etsın rabbım yardımcın olsun.ve darısı bıze olsun. :geek:

elıffatıh
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: edırne
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen elıffatıh »

ne kadar zamanda vızen cıktı kardes

Kullanıcı avatarı
gamze demırcı
NT2
NT2

elıffatıh yazdı:ne kadar zamanda vızen cıktı kardes
eliffatıh kardes 10 gunde vızesı cıkanda var benım gıbı 7 oldu bekleyende var. yasal surec 3 ay dıyorlar ama malasef herhangı bır sebebten dolayı sureyı uzata bılıyorlar.rabbım sabrımızı artırsın ve yardımcımız olsun :geek:

_black_
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Yozgat
Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)

Mesaj gönderen _black_ »

Arkadaslar benim bize 1 ayda geldi.subat 4 de basvurduk esime dedim ki indi hic arama bekle dedim..aradan 1 ay gecti 3 mart aksam msnde konusuyoz esimle uzuluyoz bitsin bu hasret felan filan sikinti icindeyiz cokta ugrastik tabiii
dedimki yarin bi indi ara ya belki gelin vizenizi alin derler dedim icimemi dogdu ne ertesi gun vizem geldi
Gamze demirci arkadasim inan ki senin icin cok uzuluyor ve dua ediyorum senden sonra basvurmustum ben hatta sen vizeye basvurdugunda sen bana sinav kitabini yollamistin calismam icin Allah razi oLsun insallah rabbim yardimcin oLurda birgun sende vizem cikti dersinnnn
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim

Kullanıcı avatarı
gamze demırcı
NT2
NT2

_black_
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Yozgat
Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)

Mesaj gönderen _black_ »

gamze ben senin neler dusundugunu neler cektigini cok iyi tahmin ediyorum,bu is sabir isi evet ama suna emin oL ki evraklarin tam olsada IND sizi yildirmak icin elinden geleni yapacaktirrrr
benim bu yolda neler cektigimi neler yasadigimi bir bilsen inanki dersin ki ben daha yolun basindaymisim
esimle tanisali 6 sene oLacak nerdeyse,bundan 3 sene once beraber yasama karari aldik
samenwonen yapacaktik ve basvurduk calistim sinava kazandim evraklari hazirladik gonderdik IND e bekliyoz ama varya fazlamiz var eksigimiz yok o derece
aradan 2 ay gecti IND den mektup geldi neymis efendim vergi numarasi varmis ki bu vergi numarasi maas bordrosunun ustunde yaziyormus zaten eee efendim biz bunu ayri IND e elektronik gonderecekmisiz bunuda esimin calistigi sirkette bilen yok baslarina boyle bisi gelmemis nerden bilsin ler ki (basvuru yapacak arkadaslar buna dikkat edelim sizde benim gibi 2 ay bekleyip sonra bu mektupu almayin,,esinize soyleyin muhasebecisine felan soylesin bu vergi numarasimidir nedir ya onu elektronik gonderiliyormus sanirim oyle bisi )neyse biz bunu zamaninda gonderemedik cunku sirket cikaramadi bunu IND evraklari yolladi bize red!!!!
neyse evraklari tekrardan hazirladik 2 ay daha bekle gelen cvp ozellikle sana yaziyom gamze hanim bunu iyi oku bir 2 ay sonra IND den gelen mektupda ne yaziyor biLiyomusunuz sinav sonuc belgesini neden gondermediniz ustelik esim en ustede sinav sentifikasini koydugunu adi gibi bildigini soyluyor ama yapacak bir sey yok (tekrar soyluyom basvuru yapacak arkadaslar (IND de gonderecveginiz evraklari bos bir kagida tek tek yazin zarfin icinde sunlar var ornek:formul a formul b felan filan ne varsa icinde resime kadar yazin gidebilirseniz kendiniz gidin IND e memura teslim edin icinde sunlar var diye memurdan bir imza alin ki ilerde zarfin icinde ki evraki yok diye bahane edip red vermesinler)
neyse ben cok sinirlendim bu duruma yapacak bisi yok gonderdik sentifikayi bekliyoz 1.5 ay sonra bize bir mektup daha beraber cekildiginiz resimleri gonderin hayda dedik artık onuda gonderdik ben kisadan yaziyom
bekle babam bekle bir cvp daha esimin eski esinden 3 cocugu var cocuklarin telini istediler gonderdik sahte evlilikmi suphesi cocuklara soracaklar her neyse oda tamam
anlayacaginiz IND benim sinav sonuc belgesinin surecini doldurana kadar oyaladi ve basardi sentifika gecersiz oLdu
tabi biz esimle kavga gurultu sinirden ayrilma derecesine geldik tartistik sanki suc bizim
aradan tam 2 sene gecti arkadaslar 2 ay degil sene
biz dusunduk dedik ki bu IND basaramayacak biz basaracaz,esim 1 ayligina tatile geldi burda evlendik esim gitti tekrardan sinava girmem gerekti sagolsun gamze arkadasimiz gonderdi bana kitabi sadece kitabi birde 30 tane zit kelime ogrendim gittim dua ederek kazandim genee esim evraklari hazirladi tekrar gonderdik inde esime dedimki onlari kendi haline birak hic arama yapsinlar yapacaklarini dedim
samenwonen yaptigimizda haftada bir arardik
ama bu sefer 1 ay gecene kadar hic arama dedim basvuru yaptik tam 1 ay sonra esim aradi vizenin pozitif isteginiz kabul ediLmistir 830 u bayilin diye mektup gelmis
yani arkadaslar ya bu vize isine hic girmeyeceksiniz giriyorsaniz zamana meydan okuyup bekleyeceksiniz sabredeceksiniz sonunda pes eden siz degil IND olacak eli mahkum olacak verecek
bunun icinde esinizin kalbini kirmayin tartismayin esinizin elinde olsa bugun verir vizeyi gidersiniz :)))
hersey IND de bitiyor biliyosunuz....
esim bir avukatla gorusmustu parada gorusmediler hic adam dediki siz esinize soyleyin sinavi kazansin basvuru yapin IND den oLumsuz bisi gelirse bana getirin IND den gelen mektupu demis bu avukat zaten oturum islerine bakiyormus
Allaha sukur ona gerek kalmadan aldik vizeyi sukur yaaaa
bekleyen arkadaslara sabir diliyorum saygilarla
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim

Kullanıcı avatarı
gamze demırcı
NT2
NT2