mülakat formu

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İZMİR
Yabanci_Ulke: HOLLANDA

Re: mülakat formu

Mesaj gönderen PisPire »

PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen PisPire »

akif_kilickaya
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen akif_kilickaya »

arim balim petegim
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sivas
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam

Mesaj gönderen arim balim petegim »

slmmm pispire arkadasim bizde samewonen olarak basvurduk nlden ve esimede 2listelik soru kagitlari yollamislar. benide mülakate cagirirlarmi? giderken hangi evraklari götürdün?

PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen PisPire »

arim balim petegim yazdı:slmmm pispire arkadasim bizde samewonen olarak basvurduk nlden ve esimede 2listelik soru kagitlari yollamislar. benide mülakate cagirirlarmi? giderken hangi evraklari götürdün?
muhtemelen cagiracaklardir...zaten sizi bu konu icin ararlarsa konsolosluga mulakata gitmeden once sizi ariyorlar hangi belgeleri ya da evraklari goturmeniz gerekenleri soyluyorlar...
ben giderken:
-mvv basvuru formu (konsoloslukta doldurtuyorlar.ingilizce veya hollandaca olarak)
-senin pasaportun
-partnerinin veya esinin pasaportunun fotokopisi
-2 adet biometrik fotograf
-esinle ilgili kanit olabilecek her turlu bilgl belge evrak her ne varsa yaninda gotur mutlaka

su an aklima gelenler bunlar...zaten konsolosluktan sana soyleyecekler hangi evraklari istediklerini...hayirlisi olsun tez zamanda sevdiklerine kavusabilmen umidiyle :)

arim balim petegim
Beginner
Beginner

cok tsk ederim. allah razi olsun..insallah seninde bütün islerin rast gider. selamve dua ile...

arim balim petegim
Beginner
Beginner

mvv basvuru formunu nerden aldin'? konsolosluktanmi aliniyor? hollandaca doldurmak zorundayiz sanirim..zormu ? vallah baya stres oluyo insan kusura bakma.

PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen PisPire »

deryaozkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda-ede

Mesaj gönderen deryaozkan »

arkadaslar pispire arkadasimizin yaptigi mulakat yeni birsey degil vizesi onaylanan tum arkadaslara yapildi bu mulakat
pispire arkadasimiz vizesinin onaylanip onaylanmadigini sormadigi icin ona oyle geliyor
pasaportunuda almislar elinden ve stickeri yapistirip 1 hafta icinde geri yollamislardir muhtemelen
boyle birsey oldugunu sanmiyorum
ortada buyuk bi yanlis anlasmazlik var!!!

deryaozkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda-ede

Mesaj gönderen deryaozkan »

mulakata benide cagirdilar ama vizem onaylandigi icin cagrildim.. seninle mulakata gittigimiz gunlerde asagi yukari ayni gunler pispire arkadasim..
ben yaziyorum burda kimse yanlis anlamasin, ortadaki yanlis anlasmazligi duzeltmek icin yaziyorum

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön