ayrılmak üzereyım ne yapmam gerekir?

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
cem123
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: BURSA
Yabanci_Ulke:

ayrılmak üzereyım ne yapmam gerekir?

Mesaj gönderen cem123 »

cem123
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke:

Re: ayrılmak üzereyım ne yapmam gerekir?

Mesaj gönderen cem123 »

fikirlerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen nederlands »

Arkadasim oncelikle kolay gelsin, cocugun daha cok kucuk ve yeni evlenmissin , hepimiz zorluklar yasadik , inanki bende sabrin son buldugu cok zor gunler yasadim, evlilikte bu zor gunler sabirla geciyor, yapacagin tek sey bazen gozunu yumacaksin , ailen icin cocugun icin, ayrilmayi ertele derim sabret, yuvani ne olursa olsun bozma, onun bunun sozune , doldurusuna hic gelme abla tavsiyesi.

cem123
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke:

Mesaj gönderen cem123 »

malesef yurumuyor artık kesınlıkle ayrılacagım bundan sonra ne yapacagımı dusunuyorum su an.

volcan
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: Belçika

Mesaj gönderen volcan »

krdes zor be allah yardimcin olsun

cem123
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke:

Mesaj gönderen cem123 »

cocugum uzerınden oturum alabılırmıyım yardımcı olursanız sevınırım

Kullanıcı avatarı
tattooman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: izmir
İletişim:

Mesaj gönderen tattooman »

evet!!! kesinlikle alirsin. durumunu iyi anladigim icin sabret,evlilikte olur vs..vs.. gibi bos laflar soylemek istemiyorum.bu asamayi gectigin belli..
yalniz hollanda icin bildigim bunlar onu soylemek isterim!!(eger dedikleri gibi ''birlik"se bunlar ordada boyledir,kaldiki bu konu butun uluslar arasi antlasmalarda sabitdir)
seni hicbir sekilde gonderemezler oncelikle onu bil.durumum acil diyerek belediyeye gidip eve yazilmak istedigini,kalacak yerinin olmadigini soyleyeceksin.sana yardimci olmak zorundalar.kanun boyle..merakda edecek birsey yok sana verecekleri parayi ve diger masraflarin hepsini yada buyuk bir bolumunu eski esinden alacaklar zaten..(seni once buralara kadar getirip sonrada kapinin onune koyup cocugundan ayirmak istiyorsa az bile yapiyorlar bence! /sahsi yorumumdur kimseyi kastedmiyorum.)
diger tarafdan cocugunun uzerinden oturum kartini alabilirsin.zaten bosanma olduktan sonra uluslar arasi kanunlara gore otomatik olarak su anki kartin iptal oluyor ve cocugun varsa onun uzerine yeni kartin cikiyor..
umarim yardimci olabilmisimdir.
Allah yardimcin olsun..

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman

Mesaj gönderen nederlands »

tattooman yazdı:evet!!! kesinlikle alirsin. durumunu iyi anladigim icin sabret,evlilikte olur vs..vs.. gibi bos laflar soylemek istemiyorum.bu asamayi gectigin belli..
yalniz hollanda icin bildigim bunlar onu soylemek isterim!!(eger dedikleri gibi ''birlik"se bunlar ordada boyledir,kaldiki bu konu butun uluslar arasi antlasmalarda sabitdir)
seni hicbir sekilde gonderemezler oncelikle onu bil.durumum acil diyerek belediyeye gidip eve yazilmak istedigini,kalacak yerinin olmadigini soyleyeceksin.sana yardimci olmak zorundalar.kanun boyle..merakda edecek birsey yok sana verecekleri parayi ve diger masraflarin hepsini yada buyuk bir bolumunu eski esinden alacaklar zaten..(seni once buralara kadar getirip sonrada kapinin onune koyup cocugundan ayirmak istiyorsa az bile yapiyorlar bence! /sahsi yorumumdur kimseyi kastedmiyorum.)
diger tarafdan cocugunun uzerinden oturum kartini alabilirsin.zaten bosanma olduktan sonra uluslar arasi kanunlara gore otomatik olarak su anki kartin iptal oluyor ve cocugun varsa onun uzerine yeni kartin cikiyor..
umarim yardimci olabilmisimdir.
Allah yardimcin olsun..
. Yorumunu yaparken baskalarinin yorumlarina laf atif bos laf demek te terbiye sinirini asar!!! Burasi sanalda olsa , insanlar yuz yuze olmasada fikirlerini ortaya koyar , saygiyla yorumunu yap !!

helin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Den Haag

Mesaj gönderen helin »

cem123
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke:

Mesaj gönderen cem123 »

cocugumu orda bırakıp donmem mumkun degıl ugrasıcam bakalım

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön