:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Gonullu
-
- Beginner
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
merhaba prenses
ordaki rozadan haberin var heralde sadece o aklima geldi. korkma ama sinirlenmede sakin ve guvenilir sekilde cevap ver.sorulari seni kirabilir eger rozaya denk gelirsen mulakaat yeri de iks ye varmadan onceki yer biliyosundur heralde.zaten sen yasinida doldurdun buna gerek kalmadigini de ikna et roza sisman ve cirkinmis ona denk gelmemek icin dua et. dualarimiz seninle.
ordaki rozadan haberin var heralde sadece o aklima geldi. korkma ama sinirlenmede sakin ve guvenilir sekilde cevap ver.sorulari seni kirabilir eger rozaya denk gelirsen mulakaat yeri de iks ye varmadan onceki yer biliyosundur heralde.zaten sen yasinida doldurdun buna gerek kalmadigini de ikna et roza sisman ve cirkinmis ona denk gelmemek icin dua et. dualarimiz seninle.
-
- Gonullu
çok tskler arkadaslar..ama içimde çok kötü sıkıntı var artık umudum kalmıyo gıbı bısey yani..sinirlendıreceklerını bılıyorum ama bende pek susamam yanı..neyse artık bı kaçtane sakınlestırıcı alırım:Devet 18ımı doldurdum ama o kagıt herseyı karıstıracak galıba yıne aynı kagıdı göturuyorum.bıde evlenme memurundan bı yazı daha alıcam altına ımzasını attsın onuda bı gösterırırm çünkü bana dedıklerı evlenme memurunun ımzası yok offff neyse herkese çok tskler arkadaslarrrrrrrrr
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
kolıva haklısın ılk basta gırdıgınde guzel karsılıyor ama kısının durumuna gore davranıyor senınhıc bı sorunun yokmus guzel gecmıs benım tek sorunum nl den gecıp ve nl den ret almamdı bu na nedersın bne evlıyım bı kızım var ben sankı sahte bısey yapmısım gıbı azarladı sen ordan rer almısın buraya gelmısın bı ton fırca agzımı bıle actırmadı yemınle benım sucum ne kolıva ve en son bana senın dosyanı nl konsolosluguna gonderecem dedı azarladı gonderdı bumu ınsanlık yemınle uc cumle ya konustum ya konusmadım mulakatmıs falanmıs fılanmıs bır tane bısey sormadı bıle ne soracak kızım olmus artık daha neyını arastırsın sımdı bı bucuk ay oldu basvuru yapalı hala bı ses yok sımdı suclumuyum ben soyle soylee kolıva ordakıler elbette sorunun yoksa ne dıye kotu davransın benımde sorunum yok ama onlar ıcın sorun kızıma ve esıme kavusmak .....