830 euro sorunu ACIL YARDIM LUTFEN
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
830 euro sorunu ACIL YARDIM LUTFEN
arkadaslar avukatimiza gelen mektubu avukat esime yollamis vizem kabul edildi ama 60 euro yatirmamiz gerektigi yaziyormus bi sikinti cikarmi burda konsoloslukta 830 euro yatirmadiniz bilmem de derlermi bana vize almaya giderken nasil olacak bu is icime bi korku dustu
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: 830 euro sorunu ACIL YARDIM LUTFEN
yok kardesim avukatta demis 60 euroya dusurttum uwv den aldigi icin demis mektuptada yaziyor 60 euro yaturmasi gerekrtigi benim korkum konsolosluktan sorun yasarmiyim acaba