Merhaba arkadaslar oncelikle uzun bir aradan sonra ugrayamadigim icin cok ozurdilerim ~!
Ver ayrica basta ufos ve sansli site yoneticileri basta olmak uzere bu geldigimiz asamaya kadar emegi gecer gerkese ayri ayri tesekkur ederim,cok abartmadan soyleyebilirimki dilogren olmasaydi suan belkide burda olamazdik yeni dogmus bir cocuga yon gosterircesine kurulan bir site sanki herkesin isine yarayabilecek hersey var burda saolun hepinizde
Ben geldim hollandaya tek olumsuzluk ehliyet teori sinavim oldu 4 kez girdim ama halen kazanamadim: ))
ve is ariyorum Hacettepe universitesi mezunuyum agac vs metal isleri endustri muhendisligi bolumunu bitirdim
ayrica profosyonel olarak 4 ,dan taekwando egiticiligi yapiyorum
amsterdam alkmaar ve cevresi neresi olursa olsun is ariyorum ,,, saygilarimla
Selamun Aleykum Yeniden ( is ariyorum )
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: Selamun Aleykum Yeniden
tekrardan hosgeldin arkdsm sitemize,,,evet bu site iyi ki var iyiki kurulmus bunun icin kocaaaman bi tesekkur de benden ufoss abimize ve geluk ablamiza,,,iyiki boyle biseyi dusunup kurmuslar ki bicok insana gercekten ama gercekten yol gosterici biyer oldu burasi,,,bende vize asamasinda cok sey ogrenmistim burdan simdide saolsun ufoss abimizin verdigi yetkiyle site duzeninde ve sorulari olan arkdslarimiza yardimci olma konusunda elimden geleni yapmaya calisiyorum kimseyi kirmadan ve yanlis yonledirmemeye calisaraktan...teori sinavina gelince sanirim heyecan yapiyosun sinava girdiginde bu yuzden kaybetmis olabilirsin nasil calisiyosun sistemin ne nerelerden calisiyosun sinava...bide eger evde calisipda alamadiysan sinavi ,,,sana bi kurs almani oneririm (yanlis anlama evde calisip alamayacagindan degil sadece gun gectikce hersey zorlasiyor biran once alabilmen icin boyle diyorum)...is konusunda bi bilgim yok ama umarim en kisa zamanda kafana gore bi is bulabilirsin arkdsm,,,dualarimiz seninle...kolay gelsin ...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
Re: Selamun Aleykum Yeniden ( is ariyorum )
Cok tesekkur ederim sansli Arkadadim ozurdilerim iletini gec farkettim cunki 4000 e yakin yeni ileti vardi hepsine birbir gozattim,Evet tum yazdiklarina katiliyorum buralarda kanunlar ve ne yapman gerektigi konusunda herkesten heran bilgi alamiyorsun cok aydinlatici bilgiler var insan burda ne ariyorsa bulabiliyor tabiiki allah razi olsun kurucularindan umarim cok kisinin isine daha yarar butun bu bilgiler. ehliyet asamasina gelince ( tabiikide bir onerin varsa kabul ederim ) gercekten SIKICI olmaya basladi 4 kez girdim hep bir soru ile kaybediyorum ilk bolumu hep geciyorum ama ikinci kisimda hep bir soru ile kaybediyorum heycan cok yok sinavlara alisigim ben isin tuhaf yani turkiyeden E sinifi ehliyetim var inan tr de daha zor sinavlar butun motorun parcalarina kadar ezberlemistik biz kazanana kadar burda zor birseyde yok ama budurumda ne yaparsin su durumda ne yaparsin: )) o Biraz kafa karistiriyor birde turkce sinava girdigim icin hollandacayi turkceye gore cok dusuk kelimlerle uyarlamislar garip garip sekillerde soruyorlar zaten cumleyi secene kadar sure doluor biliyorsun kum saati gibi hemen doluyor sure hayirlisi bakalim. simdi ara verdim girmiyorum geleli 1,5 seneye yaklasti halen turk ehliyetiyle kullaniyorum gunu doldu ama yinede binmeden edemiyorum arabaya: ( birkez polis durdurdu dilde bilmiyorum yenisini alacam felan diye pat kut biseyler soyledim ok dedi gonderdi: )) boyle yani sizleri gordugume sevindim tsk ederim
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
rica ederim arkdsm,,,benim nacizane tavsiyem bulletin teori kursuna git eger maddiyat sorun olmaz ise...benim esim gitmisti 1 haftalikti kurs ve kazanma garantisi veriyolardi kazandida,,,sitedeki kocadeli arkdsmzda gitti onunki 2 gundu sanirim kursu ve oda kazandi,,,(eger istersen) sende deneyebilirsin...dedigin gibi sekiller surda naparsin burda naparsinlar kafa karistiriyo gercekten ama praktijk da alistigin zaman inan zevkli hale geliyor...bu arada cok caddelerde otobanlarda dolanma istersen bi birakirlar iki birakirlar ucuncuye rabbim yakalattirmasin yani ...bizde eski bi uyemizi tekrar aramizda gordugumuze sevindik tekrar hg din arkdsm...umarim bundan sonrasi icin hersey guzel olur ardarda guzel haberler verirsin sitemize...
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-NL
Gunaydinlar insallah sansi arkadasim bullet i duymustum en kisa zamanda onlara ulasip bir an once alayim su ehliyeti bende artik 5 yillik oturumu aldim zaten hepsi tam olsun bari
heheh cekirgec bir sicrar iki sicrar desen daha guzel olurdu:D Haklisin birde boyle yakalanirsak ceza alirsak allah korusun 5 yil hic alamiyormussun ozaman daha kotu ehliyetete giremessin yani sonucta ehliyetsiz kullaniyoruz sayilir bi kaza bela olsa ne sigortan is gorur nede bisey hayirlisi bakalim ins en kisa zamanda alirim ehliyeti hayirli bir haberle donerim Saygilarimla...
heheh cekirgec bir sicrar iki sicrar desen daha guzel olurdu:D Haklisin birde boyle yakalanirsak ceza alirsak allah korusun 5 yil hic alamiyormussun ozaman daha kotu ehliyetete giremessin yani sonucta ehliyetsiz kullaniyoruz sayilir bi kaza bela olsa ne sigortan is gorur nede bisey hayirlisi bakalim ins en kisa zamanda alirim ehliyeti hayirli bir haberle donerim Saygilarimla...