1 Haftadir hollanda dayim
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- Karizmaydi
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Konya
- Yabanci_Ulke: Hollanda
1 Haftadir hollanda dayim
arkadaslar yaklasik bir haftadir hollanda dayim ind ile belediye ye kayit olmak icin aradik ayin 22 sine randevu verdiler polise gitmedik ayin 22 sinde once belediye ye gidiyoruz ordan ind ye esim polise gitmemize gerek yok diyor iste yavas yavas alismaya calisiyoruz
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: 1 Haftadir hollanda dayim
hosgeldin arkdsm,,,bak bizamanlar isleme alindi kagidi elimize ulasmadi vizeden haber cikmadi biletimi erkene aldim ertelettim kargo ne zaman gelir derken simdi 1 haftadir hollandadasin masallah rabbim islerinizi kolaylastirsin ins ins ins...oturumuda halleder biran once okulada baslarsin ins ins ins...hosgeldin hollandaya...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT1
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam
hosgeldin demek istiyorum bende valla belediyede bu aralar bi yogunluk var heralde benimde 2 bucuk hafta olcak nerdeyse geleli ama bi an once okula ,kursa baslamak istiyorum o yuzden randevu gunune az kaldi bakalim herseyi sorup sorusturup ogrenicez artik insallah snein islerin hemen olur birtane turk arkadasim var onu da turkiyeden de aniyorum uzun yillar o bana hep bu aralar diyorki; su anin tadini cikar ilerde bukadar bos kalamayabilirsin hehehe
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: hollanda
- Karizmaydi
- Mezun-NL
hos bulduk arkadaslar herkese tekrar slm alismaya calisiyoruz iste allaha cok sukur geldik iste hemen hemen 2 hafta oluyor vizemle okadar kolay geldim ki hollandaya bumu dedim Allahima cok sukur hollanda dayim esimin yanindayim darisi butun arkadaslarimin basina ins
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: denizli
- Yabanci_Ulke: arnhem-nl
hos gelmissin:) Gerci bende geleli dort hafta oldu:)
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: hollanda
- Karizmaydi
- Mezun-NL
slm arkadaslar dun belediyeyle indye yazildim cok sukur iste hemen hemen 1 ay oldu burada hayat guzel duzenli ve sakin hollandayi sevdim ama dedigin gibi kesinlikle dil sart ins tez zamanda hollandacayi da ogreniriz simdiden hemen dil okuluna baslamak istiyorum ve acil bir sekilde is iznimi bekliyorum evime canak baglatmadim sadece hollandaca kanalari izliyorum kendimi tamamen adapte etmis bir durumdayim burada alisamadigim tek sey bilgisayar kilavyeleri oldu gerisi cok guzel