2 gun once ehliyet pratik sinavina girdim ve kazandim ,sizinle sevincimi ,tecrubemi paylasmak istiyorum cunku ben sinava girmeden once bu sinavi cok merak ediyordum.Bildiginiz gibi hollandada ehliyet almak cok kolay degil hem maddi yonden hemde manevi yonden biraz ceremesi var.
size sinavla ilgili onemli noktalari soylemek istiyorum...
* Oncelikle ac gozlu ders veren hocalardan kacinin , direksiyon egitmeninizi iyi arastirin , egitim almadan ornek bir ders alin , egitimi nasil veriyor. Kac ders alacaginizi aldiginiz ilk dersten sonra belirleyin ve hemen ileri bir tarihe sinav gunu almasini isteyin hocanizdan. Bunun icin Digi code diye bir numara almaniz gerekiyor , bununla hocaniz sizin yerinize , sinav tarihi alacak. Bu yaziyi okuduktan sonra hemen alin bence

* Ders esnasinda anlamadiginiz noktalari hocaniza sorun , ve ders almadiginiz zamanlarda seyehat ederken , yururken vs. trafik isaretlerini ozellikle tabelalarin ne anlama geldiklerini iyi ogrenin.
*Su 3 altin kurali her zaman uygulayin , saga sola donuslerde, oncelikle ic aynaya , doneceginiz yonun dis aynasina ve son olarak omuz ustunden bakmayi unutmayin
*Hiz limitlerine kesinlikle uyun 30 luk yolsa 30 luk 120 lik yolsa 120 basin. Buna cok dikkat ediyorlar.
*Tabela ve dis isaretiyle oncelik belirlenen yollari dikkate alin, Esit kavsaklarda sagdan gelen bisiklet ve arac suruculerine yol verin.
*Tabelalarin anlamlarini mutlaka cok iyi ogrenin.
* son olarak sakin olun...
Elimde teori sinavi icin aldigim bir kitap ve 2 cd var isteyen olursa uygun bir fiyata verebilirim...
Basarilar....
Umarim herkes hayirlisiyla ehlietini alir...