belcikandan aanvraag

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
demir888
Beginner
Beginner

belcikandan aanvraag

Mesaj gönderen demir888 »

selam arkadaslar ben holandali bir bayanla evliyim ve belcika uzerinden aanvraag yapmak istiyorum ben su an hollandadayim simdi ben holandadan belcikaya tasinacagim gereli islemleri yaptiktan sonra ben belcikan turkiyeye giderken bemim pasaportuma 5 yil belcikaya giremez yada avrupa ulkelerine girmez diye bir kase vururlarmi eger oyleyse nerden turkiyeye gitmeliyim bilen varmi ve ayrica bekcikada en az alti ay kalmasi lazim daanvraag icin dediler dogrumu bilen varmi lutfen beni bilgilendirin tesekurler

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Re: belcikandan aanvraag

Mesaj gönderen alper68 »

arkadasım oyle kolay degıl bu ıs once esın belcıkaya yerlesecek adres gosterecek bes aylık oturum alacak sonra bes yıllık oturum alacak ondan sonra basvuru yapabılır yanı 6 en az hersey yolunda gıderse tabı 5 yıllık oturumu alması ıcın orda kontratlı ısı olması lazım kontratı beledıye ıstıyo onu goturdukden sonra bes yıllık oturumu alabılıyosun hemen olmaz yanı. bence sen esınle bırlıkte belcıka beledıyesıne yazılın bı benım bı tanıdıgım nlye kacak gıttı ve esıyle belcıkaya gectı beledıyeye yazıldı oturum aldı nasıl oldu bılmıyom ama oldu bunu bı arastır once

Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag

Re: belcikandan aanvraag

Mesaj gönderen sekerpinari »

evet arkadasim alper arkadasimin dediklerine katiliyorum ve ek olarak ilk once esin belcikaya yerlesecek ve daha sonra seni belcikaya getirecek zaten belcikaya tasinma islemleri ile ilgili belgeler yazili kolay gelsin
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön