belcika aıle bırleşımı ıcın
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcıka-antwerpen
- sagopa
- NT1
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: belçika.antwerpeen (ANVERS)
Re: belcika aıle bırleşımı ıcın
evet aynen dedıgın gıbı medlab ucuz guvene gıtme medlabdaki hastanedeki doktor ve hemsırelerde cok ıyı zaten ıkı saatte verırler muayene sonucunu sadece senden o zarfı ıstıolar ama onlar mecbur tum kontrol yapıolar fılm falan... medlab kugulu parkın dıbınde 5 ay oncekı gunlerım geldı aklıma hastane sonuc cıkıncaya kadr bı gezıyım dedım kugulu parkın orayı o kaDR ovdulurde neresını ovduler anlamadım yemek yıyecek bı yer bıle bulamamıstım
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: gaziantep
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
- Yabanci_Ulke: BELçika- mons
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: turkey
-
- NT1
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: turkey
-
- NT1
kardes cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın.. cok saol
-
- NT1
walon bölgesınde yasayan arkadaslarım yardımcı olursanız sevınırım...esım hmesıre ama herhangı bır ıs bakıyor vızeye henuz basvuramadık cunku ıs bulamıyor... sebebı ıse planı olmadıgı ıcın devlet desteklemıyor cunku son 2 yıldır trde yasıyordu bu yuzden yardım almıyordu...son bıryıldır yardım alması gerekıyormus kıloyca ıs bulabılmesı ıcın...buldugu ısler hep parttıme oda benı getırebılmesı ıcın...:( bılıyorum kı hepınızı bu zor döenmden gectınız hepınız burda bo sıtede cok faydalı bılgıler aldınız..bense suan hanı walın bölgesınde yasayan varsa ( dıllerı fransızca) eleman arayan bayan varsa mons ve cıvarında yakınlarında bıldgısı olanlar yardımcı olursanız sevınırım...heonız kendınıze ıyı bakın olurmu...cevaplarınız beklıyorum
-
- NT1