iDATA ANKARA ADRES TARİFİ
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
- imyourmiracle
- NT1
Re: iDATA ANKARA ADRES TARİFİ
yokmu idata nın ankaradaki adresini tarif dicek birisi?????..
- imyourmiracle
- NT1
eywallah yaa ..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: rotterdam
var tabikide adresi tarif edecek birisi )))) simdi arkadaslar idatanin yeri cok ama cook kolayyyy.... ankara kavakliderede... kizilaydan yurume mesafesi ise 15 dakika.. otobusede binilebilir kizilaydan 412 kugulupark otobusune binip rixos hoteli gecince inip karsiya gecerseniz 5 dk yuruyunce idata dasiniz bayindir hastahanesinin yaninda taksiylede gitseniz kizilaydan 5.5 TL yaziyor..
- imyourmiracle
- NT1
gec oldu ama tesekkurler:)I sora sora bagdat bulunur hesabı bizde aynısını yaptık sorduk bulduk:) tesekkurler ...