dil okullari aralik a kadar yazilanlar icin ucretsiz!!!!1
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
dil okullari aralik a kadar yazilanlar icin ucretsiz!!!!1
arkadaslar inburgering sinavlari icin belediyenin gonderdigi kurslar araliga kadar yazilanlar icin ucretsiz haberiniz olsun !!! ve birbucuk yil sinav masraflari bisiklet veya yol parasi dahil her seyi karsiliyorlar...
-
- NT1
Re: dil okullari aralik a kadar yazilanlar icin ucretsiz!!!
kadesim bu sinav senin hollandaya geldikten sonra dilini ispatlaman icin gerekli kurs ve sinavlar gelince ancak basvuru yapabilirsin eger araliga kadar glirsen olabilir ..ama kayit falan var tam bilemiyorum
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kırsehır
- Yabanci_Ulke: hollanda
emínmisin arkadasim cunku bazi arkadaslara dil okullarinin ucretli oldugu soylenilmis suan basvuranlar da dahil ucret istiyorlarmis galiba
-
- NT1
ben carsamba gunu gittim basvurdum 9 unda bu yil sonmus ve birbucuk yil karsiliyorlar yol ve bisiklet hatta sozluk vesaire bunlarda dahil sozlesmeyi imzalayip gonderdim sadece benden istenen %80 devamlilik degilse sadece 270 euro odemem gerekiyormus sadece bu ...igılbigıl yazdı:emínmisin arkadasim cunku bazi arkadaslara dil okullarinin ucretli oldugu soylenilmis suan basvuranlar da dahil ucret istiyorlarmis galiba
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
ne adi bir ulke ya burasi ben geleli 7 ay oldu nisanda geldim belediye karsilamiyoz dedi
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
-
- NT1
yazik ya ondan sonrada diyolar turkler uyum sorunu yasiyor diye siz once sistemi esit hale getirin bi belediye baska diyo oburu baska..._black_ yazdı:ne adi bir ulke ya burasi ben geleli 7 ay oldu nisanda geldim belediye karsilamiyoz dedi
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
pasaport icin nt2 ye gerek yok arkdsm inburgeringscursusu tamamlarsan zaten pasaport alma hakkin var zaten,ama direk nt2 e giderde alabilirsen guzel olur tabi zamndan kazanmis olursun...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- sansli
- Ogretmen
yok yok inburgeringscursusu 3.5 sene icinde bitirirsen pasaport alma hakkin var arkdsm,ama dedigin gibi inburgeringscursus basit olur die direk nt2 e vermisler seni ,ama oda iyi eger alirsan dedigim gibi zamandan kazanmis olursun.tabiki nt 2 yi alirsan da pasaporta basvurabiliceksin ama kanunlara gore inburgeringscursusu bittirsen pasaporta basvurma hakkin var diye geciyo sen inburgeringscursusun bi ust seviyesini yaparsin gene alirsin pasaporrtunu...ben inburgeringscursusu bitirdiigmde gittim ind ye kagitlarimla birlikte kadin bakti kimligime pasaportuma bilgisayarda dosyama bakti diplomama bakti hersey uygun sadece gununu doldurmn gerek dedi 3 sene hollanda icinde legal bi sklde kalmis olman gerek cunku,sonra ben gittim 3 senemin doldugunun ertesi gunune randevum vardi goturdum evraklarimi,hatta niveau 3e nt2 gittigimi onuda gostermem gerekirmi die sorum hayir inburgeringsdiplomani gostermen yeterli dediler kanun onu istiuo cunku...
hollandadayim(2008-5)
- sansli
- Ogretmen
evet arkdsm 3 sene (esin hollanda vatandasi ise,deilse 5 sene beklemen lazim cunku) esinle ayni adreste hollandada yasadigin ve inburgeringscursus seviyesinde dil bildigini kanitladigin zaman pasaporta basvurma hakkin oluyo,sen nt2 alirsan ve 3 sene burda kalirsan esinle ayni adreste ozman hak kazanmis olacaksin...sdnkiller yazdı:Super inburgeringscursus yetiyor ama nt2 is acisindada iyi oluyor. O zaman 3 seneye ve 9 aylik nt2 kursuna gidersem bu isi cozuyorum guzel bir plan bence. Sagolasin.sansli yazdı:yok yok inburgeringscursusu 3.5 sene icinde bitirirsen pasaport alma hakkin var arkdsm,ama dedigin gibi inburgeringscursus basit olur die direk nt2 e vermisler seni ,ama oda iyi eger alirsan dedigim gibi zamandan kazanmis olursun.tabiki nt 2 yi alirsan da pasaporta basvurabiliceksin ama kanunlara gore inburgeringscursusu bittirsen pasaporta basvurma hakkin var diye geciyo sen inburgeringscursusun bi ust seviyesini yaparsin gene alirsin pasaporrtunu...ben inburgeringscursusu bitirdiigmde gittim ind ye kagitlarimla birlikte kadin bakti kimligime pasaportuma bilgisayarda dosyama bakti diplomama bakti hersey uygun sadece gununu doldurmn gerek dedi 3 sene hollanda icinde legal bi sklde kalmis olman gerek cunku,sonra ben gittim 3 senemin doldugunun ertesi gunune randevum vardi goturdum evraklarimi,hatta niveau 3e nt2 gittigimi onuda gostermem gerekirmi die sorum hayir inburgeringsdiplomani gostermen yeterli dediler kanun onu istiuo cunku...
hollandadayim(2008-5)