evet arkadaslar aynen bu sekilde sorulari eger savcilik isi varsa aynisini esinizede soruyolar bakalim dogrularimi soyluyolar diye cunku bende yanitladim bu sorulari bi zamn sonra ne kadar hatirlamiyorum bu dosya belcikada savciliga gitmis sorusturma icin esimin ilk evliliginden dolayi bir polis esliginde esimde cevaplamis allahtan herseyi biliyodumda esimde aynilarini soylemis 3 seneyi gecti belcikadayim eger korktugunuz bisey yoksa merak etmeyin vizeniz cikicaktir bende bir sene cektim o konsoloslugun elinden ne cok agladim sizladim her konsolosluktan sonra ah o yollarin dili olsada konussa ama bakin hepsi geride kaldi allah herkese sabir versinsansli yazdı:bu neeee yaa,,,mulakatta bunlarin hepsini ve daha hatirlayamadigin 20 soru dahami sordular...walla bence varya belcikadan basvurupda mulakata alinan kisilerin isleri pamuk ipligine bagli...sen desenki esim anneme sunu allmisti babama bunu almisti birer tane saysan esine sorsalar ayni soruyu esin ikinci aldigi yada senin hatirlamadigin bi hediyeyi soylese...yada esinin calistigi yerin adresini yanlis yazsan yada bilmiyo olsan...ilk bulusma tarihiniz olarak sen esini ilk gordugun gunun tarihini versen esinde seninle ilk defa bulusup biyere gittiginiz gunu soylese nolcak ozaman ,,,,cok acayip karisik yaaa....arkdsm bence sen esine bu sayfayi okut ne cvplar verdiginide tek tek soyle...esinede sorarlarsa oda ayni cvplari versin...
BELÇİKA MULAKAT SORULAR...
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belgium
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcıka-antwerpen
-
- Beginner
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ısparta
- Yabanci_Ulke: belçika
- sinoeko
- Mezun-BE
Re: BELÇİKA MULAKAT SORULAR...
>>Sino = Eko<<
-
- NT2
-
- Beginner
-
- NT2
-
- Beginner
Re: BELÇİKA MULAKAT SORULAR...
tabi süreyi biraz etkiler ama vizeyi alıcaksın sabır etmek lazım hayırlısı insallah
su an hangi durumdasınız ?
su an hangi durumdasınız ?