sonunda ind den haber geldi bende bir yillik oturum aldim

Kendinizi Tanitin Dusuncelerinizi Belirtiniz.. Ufoss Ailesi icin neler yapabilirsin. Ufoss Ailesi senin icin neler yapabilir. Seni arasak nerde bulabiliriz

Moderatör: sansli

Kullanıcı avatarı
acer
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam

Re: sonunda ind den haber geldi bende bir yillik oturum aldim

Mesaj gönderen acer »

UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009

Kullanıcı avatarı
MAVIS
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda-rotterdam

Mesaj gönderen MAVIS »

merhaba sevgili arkadaslarim kusura bakmayin uzun birsure sonra girdim internete yoksa sizleri asla unutmadim oncelikle herkese yazdiklari guzel dilekler icin tsk ederim dilerim allahim gonlunuzce verir sizlerinde guzel haberlerini duyariz biliyorsunuz iki guzel haberi bir alinca kolay degil insanin kendine gelmesi oturum kartimi aldim sofi numarasini aldim sigortami yaptirdim ev doktoruna kayit oldum ve bugunde tekrar mektup geldi dil okulu icin ayin 17 de sinava derece icin cagirmislar yani anlayacaginiz buraya gelince bitmiyor hersey hala devam ediyor aklimda kaldiginca sorulariniza cvpvereyim oturumunuz cikana kadar calisamiyorsunuz cunku sofi numarasi gerekiyormus dil okulunada tabi gidemiyorsunuz onlar oturumunuz cikinca cagiriyorlarben burada su an calismiyorum ilerde ins cunku dil iyi degil bu arada benim oturumum buraya gelirgelmez kayit oldum eylulun 14 oturum kartinizi alabilirsinizide aralik ayinda aldim dilerim herkes sevdiklerine kavusur bizim gibi sevenler gercek sevenler cunku sevdigimize kavusmek icin okadar buyuk emekler ve sinavlardan geciyoruz ki allah herkesin yardimcisi olsun kendinize iyi bakin gelismeleri gecte olsa yazarim unutulmamak dilegiyle
GURBET KUSU

Kullanıcı avatarı
acer
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam

Mesaj gönderen acer »

UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim