oturum karti hk

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
_black_
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Yozgat
Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)

oturum karti hk

Mesaj gönderen _black_ »

Arkadaslar nisan 22 de oturumum bitiyor ind den kagitlar geldi uzatacaz kismetse
ama ben subatta turkiyeye gitmek istiyom subat ortasi oturumun bitmesine 1 ay kaliyo
bir sorun olurmu giris cikislarda bilgisi olan arkadaslar yazabilirmi
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim

eda deniz
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: antalya
Yabanci_Ulke: Hollanda Den Haag

Re: oturum karti hk

Mesaj gönderen eda deniz »

arkadasim bende gecen sene turkiyeye gitmistim ve banada 5 yillik oturum almam icin ind mektup geldi ve benim agustosun 14'de ilk oturumum bitiyordu ve ben bir ayligina turkiyeye gittim ve turkiyedeyken 5 yillik oturum kartimi almak icin mektup gelmis ve ben oturumumun bitmesine iki hafta kala geri dondum hic bir sorun cilmadi ayni gunde gidip 5 yillik oturum kartimi aldim dedigim gibi bende sorun olmadi ama bazi arkadaslarim soyledigine gore kucuk seylerden bile turkiyedekiler sorun cikarabiliyorlarmis

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön