12 januari de central examen

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
patara
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: marmaris
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: 12 januari de central examen

Mesaj gönderen patara »

Merhaba Arkadaslar
25 martta asismentden sinava girecegim.Praktijk examen ve Kns den neler cikiyor ?Bir de arkadaslar bu sorular bazi internet sitelerinde varmis bilen varsa bana yardimci olur mu?

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman

Mesaj gönderen nederlands »

patara yazdı:Merhaba Arkadaslar
25 martta asismentden sinava girecegim.Praktijk examen ve Kns den neler cikiyor ?Bir de arkadaslar bu sorular bazi internet sitelerinde varmis bilen varsa bana yardimci olur mu?
Arkadasim oncelikle sana basarilar dilerim, sinavlara giren arkadaslar bende dahil olmak uzere sinav tecrubelerini , sinavda cikan ornek sorulari ellerinden geldikce bu sitede paylasmistir, bundan daha yardimci bir site ve dayanismaya ben rastlamadim, sinav tecrubelerini dikkatli okumani tavsiye ederim bunlardan farkli zaten pek cikmiyor, benimde portfolio sinavim 9 martta , basarilar

patara
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: marmaris

Mesaj gönderen patara »

Merhaba Arkadaslar
Sinavi gectim ve inburgeren hikayeside tamamlanmis oldu.Sinav hic zor degil kesinlikle kendinize dert etmeyin.Mutlaka basarilacak kolay sinav..Bol bol netten sorulardan testlerden yararlanin uc asagi bes yukari benzerleri cikiyor..Herkese basarilar..

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman

Mesaj gönderen nederlands »

tebrikler arkadasim!!! :)

alles38
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kayseri