oturum karti ve mvv ucreti

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Bulent21
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Hollanda

Re: oturum karti ve mvv ucreti

Mesaj gönderen Bulent21 »

nederlands yazdı:Bende meraktayim 3 haftayi gecti bekliyorum, mektubu yolladiktan 1 hafta sonra ind den rutin olarak dilekceniz bize ulasti isleme alinacak mektubu geldi ondan sonrada bir haber yok, bakalim ne cikacak. Buraya yazicam sonucunu, ins hakkimizi verirler.
merhaba, cevap alabildiniz mi ? bizde gonderdik fakat isleme alindi diye bile mektup gelmedi.

_black_
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Yozgat
Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)

Mesaj gönderen _black_ »

bu ne katrmasik bir ulke ne kadar pislik kanunlari varya
bizde dilekce yolladik ind den gelen cvp esi hollanda pasaportu olanlar bu parayi alamaz diyor
sen nasil aldin kardes madem esin hollanda pasaportu varda!!!!
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim

PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İZMİR
Yabanci_Ulke: HOLLANDA

Mesaj gönderen PisPire »

evet arkadaslar bir netice alan varmi merak icerisindeyiz...haber geldiyse bizimle paylasirsaniz cok sevinicez...

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

valla arkadaslar ben yolladim dilekceyi son bize cevap geldi bunlari nereden cikartiyorsunuz parayi geri verme vs sonra netten biraz arastirma yaptik geri yolladik ama bize cevap inanin 2-3 ay sonra geldi... simdi tekrar kagitlar yolladim hayirlisi bakalim..
#kocadeli#

nesnes
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: Hollanda-Arnhem

Mesaj gönderen nesnes »

Ben de mvv ucreti icin gerekli olan dilekceyi formdaki adrese ( Immigratie- en Naturalisatiedienst Locatie Den Bosch Postbus 70567 5201 CZ 'S-HERTOGENBOSCH) yolladim ancak bir ay gecmesine ragmen herhangi bir cevap alamadim. ne incelemeye alinacak diye ne de baska birsey icin.... acaba dogru adrese gitti mi dilekcem diye merak ediyorum. bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirebilirlerse cok memnun olurum...

PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İZMİR
Yabanci_Ulke: HOLLANDA

Mesaj gönderen PisPire »

bende itiraz dilekcesini doldurdum ve yolladim sonuc beklemeye basladim.umarim sonuc olumlu olur ve parami geri alabilirim insallah...

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön