herkese basarilar ( Hollandadayim - Samen wonen )

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
nur_erden
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara- Isparta
Yabanci_Ulke: Hollanda-Amsterdam

herkese basarilar ( Hollandadayim - Samen wonen )

Mesaj gönderen nur_erden »

arkadaslar ben sitede kayitliydim ve sinavikazanip yesillenmistim :) size tavsiyem yurt disina cikisinizi evlilik yoluyla degil samen wonen olarak yapin. cunku ben samenwonen basvuru yaptim ve vizem sadece 3 haftada cikti.su an hollandadayim. herhangi bir konuda yardima ihiyaci olan arkadaslara yardimci olabilirim. sinava girecek arkadaslara basarilar... ufoss ayrica zorluklarin seni yildirmadigi icin sevindim. tebrikler...

Efeler Diyarı
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant

Re: herkese basarilar

Mesaj gönderen Efeler Diyarı »

gucci
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen gucci »

nur_erden yazdı:arkadaslar ben sitede kayitliydim ve sinavikazanip yesillenmistim :) size tavsiyem yurt disina cikisinizi evlilik yoluyla degil samen wonen olarak yapin. cunku ben samenwonen basvuru yaptim ve vizem sadece 3 haftada cikti.su an hollandadayim. herhangi bir konuda yardima ihiyaci olan arkadaslara yardimci olabilirim. sinava girecek arkadaslara basarilar... ufoss ayrica zorluklarin seni yildirmadigi icin sevindim. tebrikler...

Bu konuda daha detayli yazarsan sevinirim arkadasim gercekten merak ettim kosullari nedir?
dahami kolay yani .. simdiden tesekkurler.
..BiLGi PaYLAsTIKCa CoGaLIR..

Kullanıcı avatarı
nur_erden
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara- Isparta
Yabanci_Ulke: Hollanda-Amsterdam

Mesaj gönderen nur_erden »

soyleki biz nikah yapmadik esim hollandadan beraber yasama icin basvuru yapti ben uyum sinavini kazandiktan sonra hollandadan muracaat edildi. ben trden gerekli evraklari yoladim ve kisa bir bekleme suresinden sonra ankara konsolosluguna gidip vizenizi alabilirsiniz dediler yaklasik 2 aydir burdayim. evlilik yoluyla basvuran arkadaslarim var benden once muracaat ettiler ama ya benden sonra geldiler yada hala bekliyorlar

elif
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen elif »

gucci
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen gucci »

Onu denemek aklimiza gelmedi bilseydik ole yapardik zaten denemedigimiz sey kalmamisti artik :)) Tesekkurler..
..BiLGi PaYLAsTIKCa CoGaLIR..

mehmet_26
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen mehmet_26 »

arkadasım senden evlenme ehlıyet belgesı ıstedıler degılmı ama sımdı tek tarflı vermıyorlar bende samen wonen yapacagım ama mecburen kız arkadasımın ısmını yazdırmam gerekıyormus herhanbır proplem olma zdemı bekarlık kagıdı yanı

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam

Mesaj gönderen erkan »

mehmet_26
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen mehmet_26 »

ıyıgeceler erkan sen vızenı aldınmı yoksa beklıyormuusn bende samewonen yapmıstım

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

nur_erden yazdı: ufoss ayrica zorluklarin seni yildirmadigi icin sevindim. tebrikler...
Tebrikler :ugeek:
Allah yeni yasaminda utandirmaz insallah

Elimizden geldigince insanlara yardim amacli siteyi ayakta tutmaya calisiyoruz...
Bu konuda eskiler bilir ne zorluklar cektigimizi...
Ugrasanlar cok ama...
Sukur ayaktayiz
Biz bi aileyiz
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön