belçika aile birleşimi başvurusu
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: hatay
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
Re: belçika aile birleşimi başvurusu
burak adli sicil belgesi bursada da veriliyor. Bursa savciligindan alabilir, ayrica benim esimde bursadan ve istanbuldan basvurdu.
-
- Beginner
-
- NT2
Beren randevuyu iks'den aliyorsun, iks konsoloslukla araci olan sirket. Tum evraklarini iks'ye teslim ediyorsun onlar konsolosluga iletiyor eger eksik bir belge veya ek bir evrak isterse konsolosluk seni arayip haber veriyorlar. Bencede takma kafana esinde vast çalisiyormus bir sorun olmaz. Allah yardimciniz olsun
-
- NT2
ama dedigim gibi bursada oldugun için avantajlisin adli sicil belgesini bursa savciligida veriyor
-
- Beginner
-
- NT2
sorun etme hepsi hallolur evet adli sicil kaydini bursadan istanbuldan veya ankaradan alabilirsin. Randevuyuda ankaradan vermek isterlerse telefonda sende istanbuldan istiyorum benim için daha iyi dersin. Evrak listeleri eskiden beri ayni degisiklik yok yani
-
- Beginner
-
- NT1
- Yabanci_Ulke: belçika willebroek