MVV çıktıktan sonra
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: mugla
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Laren
MVV çıktıktan sonra
Merhaba Herkese ilk once bol sans diliyorum benim bir kac sorum var yardımcı olursanız cok sevınırım
MVV vizesine basvurduk Türkiye den baslattık kagıtları ind ye postaladık sımdı beklıyoruz diyelim ki vizemiz cıktı yatırdıgımız 1250 euro dısında ben hollandaya gidince tekrar bir para yatırmamız gerekıyor mu ve benım burdakı sigortamdan ben orda yaralanabılıyomuyum yada seyahat sıgortasımı yaptırmalıyım nısanlımın sıgortasına gırene kadar ve son bır sey ben oraya gıdınce burda yaptıkları aile yardımı gıbı cuzzı bır mıktar yardım alabılıyormuyum yardımcı olursanız cok sevınırım
herkese guzel bır gun dılıyorum
MVV vizesine basvurduk Türkiye den baslattık kagıtları ind ye postaladık sımdı beklıyoruz diyelim ki vizemiz cıktı yatırdıgımız 1250 euro dısında ben hollandaya gidince tekrar bir para yatırmamız gerekıyor mu ve benım burdakı sigortamdan ben orda yaralanabılıyomuyum yada seyahat sıgortasımı yaptırmalıyım nısanlımın sıgortasına gırene kadar ve son bır sey ben oraya gıdınce burda yaptıkları aile yardımı gıbı cuzzı bır mıktar yardım alabılıyormuyum yardımcı olursanız cok sevınırım
herkese guzel bır gun dılıyorum
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: MVV çıktıktan sonra
hollandada 250 euro yatircaksiniz,, hepsi o kadar baska herhangi bir ucret yok,,hayirlisi olsun,,
- imyourmiracle
- NT1
ben gelir gelmez esim benim sigortami yatirmaya basladi,diger konularda pek bilgim yok,,
-
- NT1
- imyourmiracle
- NT1
evet indye yatirilicak 300 euroymus ben 250 hatirliyordum,,sigorta icin ise su adresten bilgi alabilirsiniz, bu yurtdisindan hollandaya gelenler icin http://www.oominsurance.com/internation ... el/holland bu sigortayi buraya gelen ogrencilerde yaptiriyorlar,, simdilik bu kadar,,
-
- NT1
çok tsk ederım yardımların ıcın ))
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
mrb 1250 euro yatirduktan sonra burda ind 188 euro yatirdik biz ama simdi biraz artti bilomiyorum onun disinda hicbir yere para yatirmadim ben. seyahat sigortasina gelince ben yaptirdim sahsen sanada tavsiye ederim hollandaya giriste sordularmi yok ama gicik birisine denk gelirsin herseyini inceler bence sende yaptir zaten ucuz birsey.hollandada esinin uztunden saglik sigortasindan faydalanamassin burada herkesin ayri saglik sigortasi olmaz ZORUNDA.oturumunu alamadan agis yaptiramiyorsun ama diger sogortalar var bi agis acentasina falan danisirsan onlar seni yonlerdirir ama kesinlikle buraya geldigin ilk gunden itibaren sigorta yaptir ve oturumunu alinca agis yaptir ben ole yaptim ole olmasi gerekiyormus ve ben bunlari yaptim hicbir sorunla kasilasmadim ve oturumumu aldim turkiyedeki hicbir sogorta hollandada gecmez seyahat sigortasi haric ve sen hollandaya gelirgelmez nereden ne parasi alirim diye dusunursen onlarda sana oturumum verirken acaba versekmi b una oturumu diye dusunur tabiki yasal haklarin var para alabilecegin ama ben ilk once 5 yillik oturumunu al ole basvur derim para almak icin sahsen bana vergiden 930 euro geldi ve hemen almayi dusunmuyorum...
-
- NT1
Umut bey tsk ederim cevabınız ıcın, benim bahsettigim issizlik parası degıldı, ben id imi alır almaz zaten calısıcam ))
sigortayı da sanırım sızın dedıgınız gıbı burdan 6 aylık yaptırmak daha mantıklı olucak...
ind ye yatıran para da 300 euro olmus...
bır de kursa gıtmem gerek ,bakalım altından nasıl kalkcaz , neyse yapcak bir sey yok )) herkese bol sans diliyorum:)
sigortayı da sanırım sızın dedıgınız gıbı burdan 6 aylık yaptırmak daha mantıklı olucak...
ind ye yatıran para da 300 euro olmus...
bır de kursa gıtmem gerek ,bakalım altından nasıl kalkcaz , neyse yapcak bir sey yok )) herkese bol sans diliyorum:)
-
- NT1