Biten vizem ile ilgili sorum var
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Gonullu
Re: Biten vizem ile ilgili sorum var
En son arar_55 tarafından 29 Oca 2008, 15:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
selam arkadasim
hollandaya geldikten sonra uc gun icerisinde belediyeye gidip pasaportuna sticker (aantekeningen/toezicht). yapistirtman lazimdi ve belediye sana bi mektup(kart) vercekti sende o mektubu doldurcaktin. (bu mektup vizen bittikten sonra Turkiyeye geri donerken havalimaninda pasaport kontolu sirasinda o mektubu gorevliye vercektin.(burdaki amac: hollandayi zamaninda terk ettigine dair bi ispat). daha sonra havaalaninda bu karta bi muhur vurup, ind ye gondereceklerdi
anlamadigim nokta, sen simdi Turkiyedesin( ?) ve geri hollandayami gelmek istiyorsun?
kolay gele
hollandaya geldikten sonra uc gun icerisinde belediyeye gidip pasaportuna sticker (aantekeningen/toezicht). yapistirtman lazimdi ve belediye sana bi mektup(kart) vercekti sende o mektubu doldurcaktin. (bu mektup vizen bittikten sonra Turkiyeye geri donerken havalimaninda pasaport kontolu sirasinda o mektubu gorevliye vercektin.(burdaki amac: hollandayi zamaninda terk ettigine dair bi ispat). daha sonra havaalaninda bu karta bi muhur vurup, ind ye gondereceklerdi
anlamadigim nokta, sen simdi Turkiyedesin( ?) ve geri hollandayami gelmek istiyorsun?
kolay gele
-
- Site Admin
o zaman o karti en kisa zamanda biletinin ve pasaportunun kopyasiyla birlikte ikamet ettigin yerdeki hollanda konsolosluga gonder. fax layabilirsinde. ama birde mektup yaz ve deki ben havaalaninda cikis kartini vermedim. cunku bilmiyordum. ben simdi ulkeme geri dönus yaptim ve bunlarda ispati..! dersen bi sorun cikmaz
kolay gele
kolay gele
-
- Beginner
çok tesekkürler
ama bir sorum daha olacak
peki mektubu türkçe mi yazayım yoksa baska dildemi
ama bir sorum daha olacak
peki mektubu türkçe mi yazayım yoksa baska dildemi
-
- Site Admin
Hollanda konsoloslugunda calisanlar Hollandali ama Turkceyi biliyorlar
Turkce yaz onlar anlar
kolay gele arkadasim
Turkce yaz onlar anlar
kolay gele arkadasim
-
- Site Admin
hollanda havalimaninda sana vermis olduklari boarding pass i gonderirsen yeterli
kolay gele
kolay gele
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant