Ehliyet
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Re: Ehliyet
Selam arkadaslar
Ben turk ehliyetimi degistirmek istiyorum ama bunun icin belcikada kalan akrabasi veya kendiside olabilir arkadaslardan yardim istiyorum.Ehliyeti degistirmem icin adresimin birsure orda gorunmesi gerekiyormus adres yazildigi zaman ekstra ucret oluyormus adreste baska birisi de oldugunda ama bu benim icin sorun degil ne kadar ise ben vermeye hazirim insaallah.LUTFEN ALLAH RIZASI ICIN YARDIMCI OLABILECEK ARKADASLARDAN MESAJ BEKLIYORUM INSAALLAH
Simdiden Allah razi olsun.
Selam ve Dua ile.
Ben turk ehliyetimi degistirmek istiyorum ama bunun icin belcikada kalan akrabasi veya kendiside olabilir arkadaslardan yardim istiyorum.Ehliyeti degistirmem icin adresimin birsure orda gorunmesi gerekiyormus adres yazildigi zaman ekstra ucret oluyormus adreste baska birisi de oldugunda ama bu benim icin sorun degil ne kadar ise ben vermeye hazirim insaallah.LUTFEN ALLAH RIZASI ICIN YARDIMCI OLABILECEK ARKADASLARDAN MESAJ BEKLIYORUM INSAALLAH
Simdiden Allah razi olsun.
Selam ve Dua ile.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: belcika
esra hanim belcika turkiyeden aldiginiz ehliyeti taniyor ve ayni kategoride ehliyetinizi degistiriyor eger ehliyetiniz c veya e d ise sadece attest isteniyor yani goz kontrol ve saglik durumu hakkinda rapor ama B ehliyete hic bisey istemiyot TR ehliyenizi aliyor kisa zaman icinde belcika ehliyeti veriliyor
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: mugla
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Laren
adres falan bildirmeden belcikaya gidip ehliyetimizi verip sonra da gidip alabiliyomuyuz yanı yada orda bir arkadasımızın adresine gonderebilirler mi...