yardim ederseniz sevinirim
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: rotterdam
- Yabanci_Ulke: hollanda
yardim ederseniz sevinirim
arkadaslar ben belcikdan evlilik yaptim esim belcika vatandasi ve ocak 2008 de 5 yillik oturumumu aldim belcikadan, ama ben simdi bu bes yillik oturumla hollandada calisma istiyorum bunun bir imkani varmi yokmu onu bilmek istiyorum hollandaya tasinmak istemiyorum ben yine belcikada yasiyacagim ama hollandada calismak istiyorum bunu hangi sartalarda yapabilirim hollandada kontratli calisabilirmiyim o olmasa orada bir firma alip oyle calisabilirmiyim yada belcikada bir firma kurup gidip oradaki herahngi bir firmadan is alabilirmiyim . yardim ederseniz sevinirim simdiden tesekurler