evlilik ile ilgili acil

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

evlilik ile ilgili acil

Mesaj gönderen nevilen »

ardakaslar, en yakin zamanda hollanda vatandasi kiz arkadasimla tr de evlilik yapicam.bellcikada ev tututk ve oraya yerlesicez. lutfen bana ne yapamam gerektigini soyleyin.hangi belgeleri getirmesi getirmesi gerekir, tr de evlilik yapan arkadaslar ayrintili aktarabilirmi

Efeler Diyarı
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant

Re: evlilik ile ilgili acil

Mesaj gönderen Efeler Diyarı »

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

cevabin icin cok sagol arkadsim,peki ben belcika yolunu denicem, bugun kiz arkadsim ev tutcak belcikadan,o benim istedigim belgeleri belcikadan mi alir yoksa hollandadan mi (nl vatandasi)yani biz kiz 5 aylik la bana davetiye gonderebilirmi bilmiyoruz ,illaki 5 yilligimi bekler .evlenirken kizda 1 aylik oturum olacak .belgeleri alirken belcika direk bizim niyetimizi anlar,sorun cikartirlarmi kizin 5 aylik yada 5 yillik kartina. cok tesekkur ederim

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

oncelıkle 5 aylık kartınla basvuru yapabılırsın ama tavsıye etmıyoruz cunku bı arkadasımız 9 ayda vızesını aldı ve cok ugrastı 5 yıllık ıle basvuru yapınkı sorun cıkmasın

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

5 yillik icin 5 ayin dolmasini beklemek zorundamiyiz arkadasim,? yoksa 5 aylik karti varken 5 yillik icin basvurabilir mi ? nl vatandasi kendisi.
cok tesekkur ederim

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

hayır 5 aylık kartı aldıktan sonra beldeıye senden ısyerınden kontrat ıster bunu beldeıyeye goturuduguntakdıre 5 yıllık kartı alırsın yanı ılla 5 aylık kartın dolması gereklı degıl bu 5 aylı kartın asıl amacı ıs bulmak kendını belcıkaya uyum saglamak ıcın verılmıs bı sure yanı ıs ve kontrat varsa no problem kolay gelsın

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

alper arkadsim yardimin icin tesekkur ederim. sana son olarak sunu sorsam. sunasnda kizin nl de kontatli isi var,2 yildir caisiyo ve maas konusuyo problem deil belcika icin,yani biz gereken sartlarin olustugu kanisindayiz,bunun icin 1 aylikdan sonra direk olarak 5 yilliga basvuru yapabiliyomuyuz? (nl vatandasi)

yaridim icin cok saol kardesim

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

arkadasım problem kalmamıs evet haklısın ama belcıkadakı evıne nl dekı ısyerıne hergun gıdıp gelebılecek kadar uygun olması lazım eger bu sekılde ıs yerıne hergun gıdıp gelcek sekılde degılse ınandırıcı olmaz ve bu sorun olur eger belcıkadakı ev hollandadakı ıs yerıne yakınsa sorun olmaz ve hemen 5 aylık kartı aldıktan sonra 5 yıllık karta basvuru yapabılırsın

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

alper kardes ilgin alakan icin cok sagol,allaha razi olsun kardesim, yardimci olman bizi cok rahatlatti,evet dedigin gibi, su anda belcikada (turnhout)evi tuttugu yer ile isi 15 dk. zaman gercekten cok degerli, cunku bende allahin cezasi bi yerde(moldova)universite okuyorum,bu cumaartesi tr ye donucem ki 2 haftayada nikah yapicam,bu islemleri seneye ocak ayina kadar yapmam sart oldu( cocuk geliyo, ve okulu dondurdum burda seneyede gelmicem geri,askere alirlar,tirsiyorum) bana duseni ,onun istedigini yapiim,gerisi kader,vizeyi aliriz yada almayiz, onunlada ugrasiriz sorun deil.elimden gelenin iyisini yapmak icin rahatsiz ettim, cok tesekkur ederim kardesim.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

estagfurullah elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyoruz allah yardımcın olsun ya sımdı ıslemlere baslarsan bu yaza basvuru yapabılırısın gerısı kolayy

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön