merhaba,
benim merak ettigim benim maasim 1-1-2008 den itibaren 1450 euro oldu. Esim suanda sinavlara hazirlaniyor basaracagini umut ediyorum uc ay sonra esimi getirmek icin basvuru yapsam kabul olurmu bu maas konusu kafama cok takiliyor cevaplarinizi bekliyorum.
tesekkurler
istegim kabul olurmu
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: istegim kabul olurmu
sevgili nihal arkadasım ind nin acıkladıgı maas vergi ve tatil parası dahil 1512 euro dur bunun üzerinde ise tabiki basvurabilirsin. sorununuz olmaz. 1450 euro net mi yoksa vergi ve tatil parası dahilmi?
kolay gelsin arkadasım
kolay gelsin arkadasım
-
- Beginner
Re: istegim kabul olurmu
sagol arkadasim
1450 euro net tatil parasi disinda
yardimlarin icin tesekkurler
1450 euro net tatil parasi disinda
yardimlarin icin tesekkurler