vizenizi almaya giderken...
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
- İletişim:
vizenizi almaya giderken...
slm arkadaslar oncelikle vize bekleyen arkadaslarin en kisa surede vizelerinin cikmasini ve ailelerine biranonce kavusmalarini diliyorum... benim 27 subat carsamba gunu ankarada randevum var aklima takilan daha once esim vize basvurusu yaptiginda burdan formul a ve formul b yi apostillettirmistim acaba carsamba vizemi almaya giderken formul a ve formul b yi tekrar apostillettirmelimiyim simdiden tesekkur ediyorum allah yardimciniz olsun....
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant