:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
arkadaslar sevınıyımmı uzuluyummu anlamadım ıkı gun once dofıyı aradık bugun de dofınınsıtesıne bıseyler yazmıslar anlamıyorum durum ne kafam cok karıstııı
Datum visumaanvraag : 21/11/2007
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 28/11/2007
Beslissing/Status Dossier : Casa: Uitstel België route
Datum beslissing/Status Dossier : 27/02/2008
bu nedır ya bılgısı olan varmı ya
Datum visumaanvraag : 21/11/2007
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 28/11/2007
Beslissing/Status Dossier : Casa: Uitstel België route
Datum beslissing/Status Dossier : 27/02/2008
bu nedır ya bılgısı olan varmı ya
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
post yazan yerı ankar yazdıkdan sonra artık nerden basvurduysan orayı secıyosun hemn altına dosya numaranı konsoloslugun verdıgı numara onu yazıyosunsonra bekıjk dossıer bunutıklıyosun bukadar ve dosyan hakkında bılgı yazıyıo ok
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
cozı evet uzatmıslar tekrar behandelıng yazıyo acaba bı uc daha mı bekleycez yavv
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Trabzon
- Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen
alper68 yazdı:cozı evet uzatmıslar tekrar behandelıng yazıyo acaba bı uc daha mı bekleycez yavv
alper dosyani tekrar belediyeye yollayacaklar belediye polise haber verecek bi arastirma yapacaklar polis tekrar eve kontrole gelecek bu sure boyunca esin belcikada polisin geldigi zamanda evde olmasi gerekiyor aksi halde sorun cikabilir. Sunu soyleyebilirim ki bu asamayi gectikten sonra 4 hafta icinde vizen sonuclanacak...
- alper68
- Mezun-BE
yasgok esım pekı ıste oldugu zaman gelırlerse ne olacak ve bu polıs ne ıcın gelcek kesın gelırmı ıns sorun cıkmaz
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Trabzon
- Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen
alper68 yazdı:yasgok esım pekı ıste oldugu zaman gelırlerse ne olacak ve bu polıs ne ıcın gelcek kesın gelırmı ıns sorun cıkmaz
eger dosyan incelemede yaziyorsa kesin gelicek polis. Esin calisiyorsa belcikada oturdugu polis subesine gidip soylesin beni kontrole gelecekseniz ben calisiyorum su su saatler arasinda evde olmadigini soylesin. Sorarlarsa bizim size gelecegimizi nerden biliyorsunuz diye belediyeden ogrendim dersiniz cunku normalde bu bilgi verilmiyor neyse polise bu sekilde bilgi verirseniz sorun cikacagini sanmiyorum...
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim: