sinav tarihi
Moderatör: sansli
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: sinav tarihi
evet arkdsm simdi ben size gore zoru atlatmis oldum ama simdide vize stresi basladi daha baasvuramadm gerci yasimin dolmasini bekliyorum nisanda basvurcam kismetse ins ins ins seninde kazandi haberlerini duyariz arkdsm 7 yada 8 ayda ne zaman girersen artik,esinle konusursunuz hangi seceenek size uygun mantikli gelirse onu uygularsiiniz,,,gercekten dunyanin yuku insanin sirtinda sanki sinav gecince gercekten buyuk yuk kalkmis oluyo taa ki vize sureci basalayana kadar ben simdi evraklari toparlama asamasindayim yasimin dolmasina kadar onlari halletcem ins ins ins bi aaksilik bi eksiklik cikmaz,,,nisanda bakalim basvurcaz ins ins ins,,,sinava girenlere ve girecek olanlara darisi ve benim gibi basvuru yapmayi bekleyenlere ve yapanlara allah yardimcimiz olsun bian once ciksin hepiimizin vizesi ins ins ins,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Alle goede dingen komen langzaam..
- sansli
- Ogretmen
cook tskr ederim guzel dilegin icin sahracim allah hepimizin vizesini tez zmanda cikartsin ins ins ins,,,darisi senin basina vede tum bekleyenlerin tabiki,,,ins ins ins allahim kolay gecitlerden gecmeyi nasip etsin
amin amin amin,,,
arkdsm bu arada senin sinavada az kaldi senin kazandi haberinide bekliyoruz bian once ins ins ins ,,,rabbim yaninda ve yardimcin olsun sinav gununde ve daha sonrasinda,,,
sans seninle olsun vede hepimizle ,,,![Geek :geek:](./images/smilies/icon_e_geek.gif)
amin amin amin,,,
arkdsm bu arada senin sinavada az kaldi senin kazandi haberinide bekliyoruz bian once ins ins ins ,,,rabbim yaninda ve yardimcin olsun sinav gununde ve daha sonrasinda,,,
sans seninle olsun vede hepimizle ,,,
![Geek :geek:](./images/smilies/icon_e_geek.gif)
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-NL
- İletişim:
- sansli
- Ogretmen
saol arkdsm ins ins ins
nisan icin randevu aldik bakalim simdi evrak toplama asamasindayim allahim sinavdaki kadar cabuk gecirsin vize surecini ve hayirlisiyla alim artik su vizeyi de esime askima kavusayim,,,allah herkese yasatsin bu duyguyu allah herkesi sevdigine kavustursun tez zamn da ins ins ins,,,sahranin ve bbenim bide ismini simdi hatirlayamadim kusura bakmasin bi arkds daha vardi bizim isimiz daaha zordu(gerci herkesin isi kendine en zor olan gibi gelir ama,,,)cunku hicbirsey yapaamadan sadece bekliyoduk haalada bekliyoruz malum yas kanunu,yine yasi musayit olan arkdslar bian once sinava girip sonra muraacatlarini yapabildiler bi sonuca ulasmak uzereler ama biz daha hicbir islem yapaamadan bekliyoruz,ilerde sinava giricem acaba kolaymi olcak zormu acaba gecebilcekmiyim burayi attlattim cok sukur rabbime,sonra vizeye basvurabilcekmiyim eksik evrak diceklermi acaba bi aksilik olcakmi acaba kac gunde cvp gelcek cvp ne olcak red gelirse naparim butun bunlari daha cok dusunmek zorunda kaliyoruz beklerken,,ama yasimiz tutmus olsa ne guzel olurdu bian once yapardik islemlerimizi oturur beklerdik,artik basvurduk ya red ya evet gelcek iki secenegimiz var derdik yukarida saydigim bicok soru ve dusunceleri asmis olurduk neyse bigun onlarda gecer heralde diye uumit ediyoruz,,bizde birgun ins ins ins
SONUNDA BENIMDE VIZEM CIKTII COK MUTLUYUM yazma mutluluguna erisiriz ins ins ins,,,herkes erisir ins ins ins,,,
buarada ins ins ins ardksm carsamba gunu iyi haberleirni bekliyorz gecersin korkma stres yapma sakin ve olabildigince guleryuzlu olmaya calis stresini karsiya yansitma,,,surekli konus sinavda ve nacizane tavsiyem bayan sana konulari anlatirken evet hayir tamam yerine ja nee ok is gut gibi kelimeler konusmaya calis ben oyle yapmaya calistim bayan sana dio mesela anldinmi ja dersin yada nee bi sorun varmi sinavdan once der sen de ona gore cvp verirsin hollandaca senin konusmaya calisma caban onlarin hosuna gidicektir eminim,,,bende boyle yaptim,,,
buarada ins ins ins ardksm carsamba gunu iyi haberleirni bekliyorz gecersin korkma stres yapma sakin ve olabildigince guleryuzlu olmaya calis stresini karsiya yansitma,,,surekli konus sinavda ve nacizane tavsiyem bayan sana konulari anlatirken evet hayir tamam yerine ja nee ok is gut gibi kelimeler konusmaya calis ben oyle yapmaya calistim bayan sana dio mesela anldinmi ja dersin yada nee bi sorun varmi sinavdan once der sen de ona gore cvp verirsin hollandaca senin konusmaya calisma caban onlarin hosuna gidicektir eminim,,,bende boyle yaptim,,,
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-NL
- İletişim:
sanslı arkadasım,,ben umuyorumkı sende kısa surede vızenın alıp sevdıgıne kavusacaksın ınan bana,,bak aldıgında bana dıceksınkı,hey emrah sen demıstın bunu
,neyse canım arkadasım bak bu en son soyledıgın,,ben sınava gırınce,,ja.ne veya okay soyle dedınya,,bak bunlar cok hosuma gıttı,bunları bana daha once kımse soylememıstı,,ve emın ol oyle yapıcam bende..cok tesekkürederım bilgi ve becerılerını benımle paylastıgın ıcın,,eger bır sorun olursa veya bıseye ıhtıyacın olursaki(kitap,note,vs)herzaman yardımcı olmaya calısacagımdan emın olabılırsın..
hepımızın duacısıyım arkadasım,,umarım sen,ben ve bızım gıbı vıze bekleyenlerı allah en kısa zamanda sevdıgıne kavusturur..
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
hepımızın duacısıyım arkadasım,,umarım sen,ben ve bızım gıbı vıze bekleyenlerı allah en kısa zamanda sevdıgıne kavusturur..
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: erzurum
arkadaslar hepimiz ne desek hakliyiz allahda daima haklilarin yanindadir insallah sansli arkadasimin vizeside birinci basvurmada hemen cikar tabiki bu birazda esinin is ve para durumuna bagli eger iyise insallah bir aya cikar vizen darisi bana ve benim gibi bekleyenlere siz sinavi kazandiniz simdi bizlere dua edin ve tecrubelerinizi paylasin
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM
-
- Mezun-NL
- İletişim:
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: erzurum
arkadasim benim sinav tarihim daha belli degil simdi calisma asamasindayim ama buyuk ihtimalle 8.yada9.aylarda olur seninde allah yardimcin olsun sinavinda basarilar sinadan ciktiktan sonra genis ozetle bizlerle tecrubelerini paylas ben sinavda daha cok hikaye bolumunden korkuyorum 1.bolum zaten almis bil ikinci bolumde tekrarlamalar ne duyuyosan onu soyluyosun zit anlamli kelimelerde kolay kisa cvb li sorularda ama iste hikaye bolumunden nedense korkuyorum neyse senide korkutmayayim basarilar sinavinda
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM