bilgisi olan arkadslar ingilenebilir mi lutfen
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
bilgisi olan arkadslar ingilenebilir mi lutfen
arkadslar herkese merhaba, ben birsey sormak istiyorum. esimle 2 hafta evvel evlendik, esim belcikadan ev tutmustu,elindeki 5 aylik karti ile gelmisti.simdi geri dondugunde, hollandaya mi tanitmasi gerekiyor evliligimizi,belcikaya mi? kendisi hollanda vatandsi. ve 5 yillik oturumunu alinca, yapmamiz gerekne ne? davetiye mi yoksa baska bir prosedur mu isliyor? evlilik belgelerimizi antwerpen deki belediyeye verdiinde mi davetiyeye basvurabiliyor?beni oraya goturmesi icin ne gondermesi gerekiyor,ne yapmasi gerekiyor, hic bir bilgim yok su anda. anlatan yardimci olan arkadaslara cok duaciyim.yardima ihtiyacim var. allal kavustursun her arkadasi
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
Re: bilgisi olan arkadslar ingilenebilir mi lutfen
esin hollanda vatandasi ve belcikaya tasinarak 5 yillik oturum karti aldi degilmi eger boyle ise evlilik kagidini belcikaya tanitmasi gerek cunku seni oraya getirecekdiger esinin yada senin ayarliyacagin evraklar da diger bolumde yer almakta kolay gelsinbedrettin yazdı:arkadslar herkese merhaba, ben birsey sormak istiyorum. esimle 2 hafta evvel evlendik, esim belcikadan ev tutmustu,elindeki 5 aylik karti ile gelmisti.simdi geri dondugunde, hollandaya mi tanitmasi gerekiyor evliligimizi,belcikaya mi? kendisi hollanda vatandsi. ve 5 yillik oturumunu alinca, yapmamiz gerekne ne? davetiye mi yoksa baska bir prosedur mu isliyor? evlilik belgelerimizi antwerpen deki belediyeye verdiinde mi davetiyeye basvurabiliyor?beni oraya goturmesi icin ne gondermesi gerekiyor,ne yapmasi gerekiyor, hic bir bilgim yok su anda. anlatan yardimci olan arkadaslara cok duaciyim.yardima ihtiyacim var. allal kavustursun her arkadasi
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com
http://www.sekerpinari.azbuz.com