mvv'ye yine red
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- bozcar
- Mezun-NL
Re: mvv'ye yine red
valla uuzldum kardes ya sen gene hollandadan basvuru yap ayrica sanirim 830 euro yu geri alabiliyon yatiurdinsa genede itiraz et nikini hatirlamiyom ama bi arkdas bole red edip dava acip gitmisti yane belli olmuyo gidebilirsende gitmeyedebilirsinde genede itiraz dilekceni ver bence insallah guzel olurda gelirsin buraya moralini bozma allah buyuk
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum