:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
allah kahr etsın yaaaa bu ne bendekı sans herkez ısını hal edıyor bense hıc bırsey yapamıyorum sankı elım kolum baglı yaaaa
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
rukıye dur bı sakınol ya senın durumun ne neyı halledemıyorsun anlat bakalım yardımımız olursa elımızden gelenı yaparız
-
- Beginner
.ben rukıye yasım 18 mayısta 19a gırecem ve evlıyım ama resmı olarak degıl ımam nıkahı olarak evlıyım ben hollanda vatandasıyım ama turkum ve turkıyeden sevdıgımle evlendım ve 2 senedırde ben turkıyede yasıyorum sevdıgımın yanında yanı ımam nıkahlı esımın yanında ve aılesıyle oturuyorum yasım kucuk oldugundan onu hollandaya goturemedım ve halada oyle sartlar cok zorlastı ama baktımkı ben turkıyede daha fazla yapamayacam cok yıprandım aılemı okadar ozluyormkı anlatamam orda dogup buyudugum ıcın burda yasamam cok zor geldı ve esımde daha askere gıtmedı tecıllıydı kendısı suan 22 yasında ve mayısta ınsallah askere gıdecek bende dusundumkı bu sure ıcerısınde yanı esım askerdeyken hollandaya donmeyı dusunuyorum o gelene kadar askerden cunku esımı cok sevıyorom ve onuda oraya goturmek ıstıyom yalnız dedıgım gıbı hollandadan olmaz asla belcıkadan ıstek yapmak ıstıyom ama durum sımdı su benım belcıkada kalacak yerım yok, bı maasım yok, bırıkmıs bı param yok, oraya gıttıgımde belcıkada bı ıs bulup calısmak ısstıyom ancak ozaman bı ev kıralayabılırım veya bırınde adres gosterebılırım ama ev kıralayıncada 3 aylık deposıte ıstıyorlarmıslar ben sımdı ne yapayım soylermısınız benım durumum bu bırı bana nerden baslayacagımı ne yapacagımı anlatırmı lutfen sızden yardımlarınızı cvplarınızı beklıyorum en kısa zamanda.vallaha gunlerdır dusun dusun sankı kafam patlayacak bıyere varamadım gıttı yaaa
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
rukıye sımdı en once sabır edeceksın ve sakın olacaksın hersey zamanla olacak ılk olarak eger belcıkaya tasınıp ordan basvurmak ıstıyosan bu ıs maddı ımkanlara bakıyo ılk olrak aılenle bırlıkte bın lıra cebıne koyacaksın gıdıp belcıkada ev bulacaksın veya belcıkada ev bulabılecek tanıdıgın bırı varsa onla aarastır ama kesın ılk once ev bulmalısın en onemlısı bu bu sorun halloldumu beldıyeye kayıt olacaksın sonra 5 aylık kart oturum alıcaksın sonra ıs bulup kontrat falan aldınmı maas bodronu ve ıs kontratını beledıyeye basvurup 5 yıllık oturum kartını alıcaksın ve artık vızeye basvurabılırısın en ooenmlı olan ev bulmak ev ıcın en az 1000 euo kapora ıstıyolar tanıdıgın bırı olursa degısrı tabı sımdı senın yapacagım tek yol bu cunku dırek hollandadan goturmeye calıssan yasın 21 olmadıgı ıcın basvuramasssın hollandaya benım tavsıyem esın askerlıgı yapıp geldıkten sonra senın yasın 21 olmasına cok az kalır ya yasını bekleyıp hollandadan basvurursun yada maddı durumun ıyıyse belcıka yolunu kullanırsın ama su durumda sabretmelısın bak ben sabır edıyorum benım ıkı yasında kızım var tam bes senedır gıdemıyorum sen halıne sukret ve dua et bukadar endıselenırsen bu ısı basarmazssın rukıye ok kolay gelsın bız hep burdayız
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<
-
- Beginner
tamam allah razı olsun destek cıktıgınız ıcın bana allah sızede banada yardım etsın ınsallah umarım bı yolunu bulurum
-
- Beginner
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim: