Sitemizde olan gelismeler..Yapilan duyurulari buradan takip edebilirsiniz.

Moderatör: sansli

siirtli sahra
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda

sınavı geçemeyenlere yada gireceklere umut (belkı)

Mesaj gönderen siirtli sahra »

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Re: sınavı geçemeyenlere yada gireceklere umut (belkı)

Mesaj gönderen ufoss »

Bu konu daha once incelenmisdi. Birileri dogru dedi. Birileri yanlis...
Dolayisi ile bu konulara pek inanmayin...
Calismak calismak yine calismak..

Konuyu tartisabilirsiniz fakat Lutfen isim vermeyin...
Bu konuda daha once skinti cektik.
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

siirtli sahra
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen siirtli sahra »

gülüm
NT1
NT1

Mesaj gönderen gülüm »

trnlali
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen trnlali »

Kullanıcı avatarı
pars
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: Izmir
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen pars »

NE MUTLU TURKUM DIYENE

mehmet1978
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen mehmet1978 »

merhaba arkadas bu kulaktan dolma seylere ininmayin ve derslerinize daha iyi calisin bu sizen icin iyidir ne yaparsaniz sizin geleceginiz icin yapiyorsunuz. rusfet vererek sinavi gemek ve bilgi satin almak bence bunlar hepsi bos laftir arkadasla avrupada kesinlikle rusfetle hic bir isini haledemesin. rusfet burda cok buyuk suctur adam oldur ondan daha iyidir. hersey emekti nekadar siki calisirsan okadar sinavi kolay gecersin kesilikle sinav zordegil. insan oglu icin hic birsey zordegildi yeterki istemek onemlidir. iki kelimede ogresen busenin icin bir artidir buraya geldigin zaman mecbure onlarin dilini konusman zorundayiz. kendinize bir mp3 alin butun sorulari ona kaydedi ve her gon enazindan 2 saat dinliyin gorun nasil bir ay icinde butun sorulara cevap kolaylikla veriyon sana kitaptaki 100 soru haric hic birseye sormuyorlar arkadaslar 100 soru ogrenmek zor mu bence degil ben bir ay calistim ev 30 nun hepsine gozum kapali cevap verdim conku bilyordum butun sorulari ogrenmistim ve 100 puan aldin konusmaya gelince ondanda 56 aldim sadece mp3 dileyere bunlari basardim butun zit kelimeleri oraya kendi sesimle kaydettim gunde 10 saat isteydim hic vaktim yoktu ve buyle birse denedim ve basardim ve hergun dinledim hic bir kursa gitmeye gerek duymadim bece sizinde ihtiyacinyok sadece bolbol kelime ogrenin onlar sinvda isinize cok yarayaca kimse senden gozel bir hollandaca konusmani istemiyorki kelimeler bil yeter sinav zordegil biz onu zorlastiriyorus ufak bir odanin icindesi ve kimse sana baski yapmiyor sadece yapman gereken rahat olmak okadar. konusma yerinde hic susmayin ve konusun tabikihollandaca konusmak gerek. belki dersiniz bu sinavi gecmi zatan atiptuyor dersiniz ama bu soyledigim hersey gercek. yine soyluyom rusfetle sinavi gecmeniz veya bilgi satin alamasiniz mukundegil.\otur seyler sadece turkiye icin gecerlidir burda buturseyler olmaz. sevgilerle mehmet cenabi allah her kesin yardimcisi olsun. asil hayat buraya geldikten sonra basliyor

ALLAH HERSEY ICIN BUYUKTU VE ONA INANMAYI UNUTMAYIN

“Duyurular” sayfasına dön