vize geldiiiii
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
vize geldiiiii
arkadaslar esim carsamba gunu ankaraya vize almaya gitmisdi.pasportunu kargoyla gondercez demisler.bugun oylen kagoyla pasportu gelmis.insallh sali gunu holandada olcak.allahim herkesin isini rast getirsin.herkesi sevdigine en kisa zamanda kavustursun insallah
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: vize geldiiiii
arkadasım bısey sormak ıstıyorum,,vızenız kac ayda veya günde cıktı??eger bıraz acıklama yaparsan cok sevınırım..
tesekkurler
tesekkurler
kayram yazdı:arkadaslar esim carsamba gunu ankaraya vize almaya gitmisdi.pasportunu kargoyla gondercez demisler.bugun oylen kagoyla pasportu gelmis.insallh sali gunu holandada olcak.allahim herkesin isini rast getirsin.herkesi sevdigine en kisa zamanda kavustursun insallah
Alle goede dingen komen langzaam..
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
cok tbrkler arkdsm cok sevindim ins ins ins sali gunu kavusuyorsunuz esinle,,,allahim mutlulugunuzu daim etsin,,,vizeniz hayirli ugurlu olsun,,,bizlerden dualarinizi esirgemeyin ins ins ins biz bekleyenlerinde vizeleri cok cabuk surede cikar,,,sinava giren girecek olan herkes gecer kolaylikla sinavi ins ins ins,,,saygilar arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven
Tebrıkler arkadasım cok sevındım ne guzel herkes sevdıgıne kavusuyor.
Insallah en yakın zamanda da tum vıze bekleyenlerın vızesı cıkarda herkes sevdıgıne kavusur.
Sızlere omur boyu mutluluklar dılıyorum,Allah sevenlerı ayırmaz ınsallah..
Insallah en yakın zamanda da tum vıze bekleyenlerın vızesı cıkarda herkes sevdıgıne kavusur.
Sızlere omur boyu mutluluklar dılıyorum,Allah sevenlerı ayırmaz ınsallah..
-
- Beginner
arkadasım bısey sormak ıstıyorum,,vızenız kac ayda veya günde cıktı??eger bıraz acıklama yaparsan cok sevınırım..
tesekkurler
2 bucuk ay surdu tam
10 ocak mvv basvurusu
19 subat eksik evrak istediler
28 subatta eksik evraklari postaladim
22 martta mvv basvurusu kabul edildi
tesekkurler
2 bucuk ay surdu tam
10 ocak mvv basvurusu
19 subat eksik evrak istediler
28 subatta eksik evraklari postaladim
22 martta mvv basvurusu kabul edildi