is yerinden contract
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
is yerinden contract
slm arkadaslar bir sorum olacakti belcikadan 5 aylik oturumu aldiktan sonra aanvraag yalpilabilirmi yoksa bes yillik otrurumu beklemek m,i gerekiyor bir de belcikada da hollandadaki gibi aanvraag icin isyerinden bir senelik contract istiyorlar mi? ben ismtemiyorlar zannediyordum sadece bir isininolmasi yeterli zannediyordum pek anlayamadim lutfen yardimci olurmusunuz???
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: is yerinden contract
demır belcıkada 5 aylık kart almak ıcın kontrat gereklı degıl ama 5 yıllık ıcın sart ıs yerınden aldıgın kontratla bes yıllık karta basvuru yapabılıyosun ve 5 aylık kartla vızeye basvuru yapabılırsın ama tavsıye etmıyoruz cunku arkadasın bırı cok ugrastı tam 9 ay bekledı ve avukat falan anca basardı oyuzden tavzıyemız 5 yıllık kartı aldıktan sonra basvur yapmalısın
-
- Beginner
alper kardes peki bu 5 yillik oturumu vermeleri nekadar suruyor ne kadar beklemem gerekli ?
- alper68
- Mezun-BE
bes yıllık kartı almak ıcın kontratı vereceksın beledıyeye basvurunu yapacaksın ve bı ay da cıkar 5 yıllık kart
- alper68
- Mezun-BE
senator valla ben bıldıgımı soyluyorum ve bende ezbere konusmam asla ve yanlıs anlamam senın bıldıgın varsa sen dogrusun benım dedıgımde dogrudur ve mutlaka senın dedıgın de haklılık vardır cunku ben bu durumu dusenlerı tanıdıgım kısıler uzerınden konusuyorum senın tanıdıkların varsa tabı bısey dıyemem varsa bu sekılde alan varsa elbet senın dedıgın gıbı duzeltırız yanı geen problem