hollandaya gelecek arkadaslarin dikatine
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
Re: hollandaya gelecek arkadaslarin dikatine
tebrikler isallah saglikli bir cocugunuz olur. ben adana oturu yorum ve marmaris te calisi yorum yani marmaris te barim var. nisanda marmarise gelmem lazim conku son birse yapicam odan sonra allah izin verise hep hollanda kalacam. ben de burda halla oturum kartimi bekliyorum belge eksim oldugu icin anliyacan 6 veya 7 haftada gelmesi gerikirdi kart ve simdi nezaman gelcegin bilmiyorum bugun ind,ye faks cektim niye benim dosyla niye ilgilen nilmedigin sordum umarim ama hala cevap yok. sunu unutma vizeni aldigin zaman hollandaya geldiginde ayni gun belediyeye git orda adres kaydini yap sana ind,ye vercegin belgeleri verecekler unutma orda oturduguna dayir seni ve esinin belge yani aliyacagin kadariyla ikametkah hemen ind diyer gune randevu alsin esin cunku size forum gonderecekler o forumlari dodurmadan oraya gidemesiniz vize aldiktan sonra unutma sen oraya gitmeden oncu alincak radevuyo cunku forumlar postayla geliyor. ondan sonra kartini cabuk alirsin sevgilerle
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
arkdsm bu gercekten onemli ve isimizi kolaytiricak bi bilgi paylastigin icin tsrklr allah razi olsun,,,allah islerinde yar ve yardimcin olsun,,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
arkadaslar benım anlamadıgım bırsey var sımdı,,benı bılgılendırırsenız cok sevınırım,,bakın sımdı,,mesela ben sınav sonuc belgelrım felan benım hanım gonderdı,,yani diyelımkı 1 ay sonra benım vizem cıktı,,ben gıdıp konsolosluga dırekt alamıyormuyum?yanı ben 1 ay sonra vızem cıktıgı zaman ben dırekt gıdemıyormuyum hollandaya?benı bılgılendırırsen sevınırım arkadasım.
bu arada ben marmarıse 1 saat yerde oturuyorum,dalaman havalanını bılırsın ona sadece 10km.
saygılar.
bu arada ben marmarıse 1 saat yerde oturuyorum,dalaman havalanını bılırsın ona sadece 10km.
saygılar.
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Mezun-NL
merhaba arkadasim nerde oturdugunu biliyom dalyana bir kac kere geldim. simdi vize kabul oldugu zaman esine bir mektup gelece vizen kabul oduguna dayir onda sonra 830 euro yatirmasini isteyecekler 2 hafta icinde para yatirilmasi gerek ondan sonra birhafta icin turkiye gelir ve sen once turkiyedeki hollanda konsolusunu arayip randevu alacaksi ama vize geldiyse turkiye sana radevu vercekler. goturmen gereken belgeler bir adet fotoraf pasaport evlenme ehliyet belgesi cok dilli olacak unutma tam doldurulmus forum 3 le 4 arasi kosolusu araya bilirsin ama allah yardimcin olsun telefonu dosormek icin kolaydegil evden ara tellefonu otomatik aramaya durmadan bas ankara gitikten sonra. ondan sonran vizeni postayla evine gonderecekler diyer gunde alirsin birde ayle toplum belgesi tercume yapilmasi gerekir hollanda icin belediye onu sende istiyecek onu burda yaparsan cok para tutar arkdas sevgilerle allah herkesin yadimcisi olsun allaha govenin herseyiniz yolluna gire onutma dualarini eksik etme baba:geek:
-
- Mezun-NL
- İletişim:
kardesım cok yardımcı oldun,,cok saygılarımı ve tesekkurlerımı sunuyorum sana,,cok saol,,eger bu tarafa gelırsenki ugra benım yanıma,,ben sana telefon nomu verırım ıstersen ararsın benı geldıgınde burda mısafır ederım senı ama benım vızem eger cıkarsa 1 aya ben kacarım bır an once;)
kendıne ıı bak
kendıne ıı bak
mehmet1978 yazdı:merhaba arkadasim nerde oturdugunu biliyom dalyana bir kac kere geldim. simdi vize kabul oldugu zaman esine bir mektup gelece vizen kabul oduguna dayir onda sonra 830 euro yatirmasini isteyecekler 2 hafta icinde para yatirilmasi gerek ondan sonra birhafta icin turkiye gelir ve sen once turkiyedeki hollanda konsolusunu arayip randevu alacaksi ama vize geldiyse turkiye sana radevu vercekler. goturmen gereken belgeler bir adet fotoraf pasaport evlenme ehliyet belgesi cok dilli olacak unutma tam doldurulmus forum 3 le 4 arasi kosolusu araya bilirsin ama allah yardimcin olsun telefonu dosormek icin kolaydegil evden ara tellefonu otomatik aramaya durmadan bas ankara gitikten sonra. ondan sonran vizeni postayla evine gonderecekler diyer gunde alirsin birde ayle toplum belgesi tercume yapilmasi gerekir hollanda icin belediye onu sende istiyecek onu burda yaparsan cok para tutar arkdas sevgilerle allah herkesin yadimcisi olsun allaha govenin herseyiniz yolluna gire onutma dualarini eksik etme baba:geek:
-
- Mezun-NL
numarani verirsen seni ararin. sunu unutma ind,ye belgelerin gonderdikten 3 gun sonra kagitlar aldiklarina dayir mektup gunderecekler.
-
- Mezun-NL
- İletişim:
anladım arkadasım,,ama benım hanım evrakları cumartesı gunu gonderdı,yanı tam 5 gun oldu suan,,pazarı saymazsak 4 gun..daha bırsey gelmedı ve aramadılar,ne yapmam lagzım arkadasım??
bak arkadasım sana tel nomu yazıyım fakat özel mesaj nasıl gonderılıyo bılmıyorum valla bu sıtede..bılıyosan sen yardımcı ol arkadasım.
saygılar.
bak arkadasım sana tel nomu yazıyım fakat özel mesaj nasıl gonderılıyo bılmıyorum valla bu sıtede..bılıyosan sen yardımcı ol arkadasım.
saygılar.
mehmet1978 yazdı:numarani verirsen seni ararin. sunu unutma ind,ye belgelerin gonderdikten 3 gun sonra kagitlar aldiklarina dayir mektup gunderecekler.
-
- NT1
selam arkadaslar benimde bir sorum olcak.bnm ilk vizem red geldi ikinciside bu ayin 4unde ind nin eline vardi.sizce en kisa zamanda nezaman cikar vize...suan butun kagitlarim dort dortlu. red in sebebide gec gondermem istedikleri kagidi.lutfen cvp verin.beni cok sevindirmis olursunuz ozaman cunku kafayi yememe az kaldi
-
- Mezun-NL
-
- NT1
selam arkadaslar.size bir soru benim evraklari gondereli bugun 17 gun old hala bir cvp gelmedi.sizce red gelme veya eksik kagit istenile bilirmi daha. ayrica bu gondermemden once red gelmisti.suan butun kagitlarim dort dortlu.. lutfen bir cvp verin.soru isaretlerden kurtulamyorum...simdiden dankje wel arkadaslar