COCUK ( bu durumlarda ozel vize basvurusu )
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: turkiye
COCUK ( bu durumlarda ozel vize basvurusu )
Merhaba arkadaslar öncelikle allahtan herkesin bi an önce esine yuvasina cocuklarina kavusmasini temenni ediyorum..!!Benim vizem 2 defa red gelmisti yazmistim yaklasik 2 yila yakinda üyeyim zaten bu formaa ve ellerinizden öper 2 yil icindede bitane oglumuz oldu nisanin 20 de 1 yasina girecekk rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisini..!!Benim sizden ögrenmek istedigim arkadaslar benim esime hollandada demislerki iste cocugun 4 yasindan kücük ise avukat araciligiyla istek yapabilirsin bu konuda bilgisi olan arkadaslarimiz varsa yardimci olurlarsa sevinirim ..!!Bende esimde maddi ve manevi olarak cok zor durumdayizz.!!bi an önce bi araya gelmeye cok ihtiyacimiz varr..!!!!allahin selam ve hikmeti üzerinize olsun saygirimla alalha emanet olun..!!
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: COCUK
Allah anali-babali buyutur ve en kisa zamanda yegenimiz babasina kavusur insallah..!
evet, esinin duydugu sey dogru, eger hollandada cocugun varsa ve sen cocugundan ayri isen tuttugunu koparan bi avukat araciligiyla buraya gelme imkanin yuksek..! sebebse cocugun babasiz olmasi ve esinin kocasiz cocuguna bakmasinin zor olmasi..! avukat bunu gerekce gosterip buraya gelmene yardimci olur..!
bu konularda usta bi avukat var, bence sen veya esin bu avukatla gorusur ve durumunuzu anlatirsaniz o size bi yol gostercektir..!
Veyis Kucukerbil
Laan Copes van Cattenburch 102
2585 GE Lahey
tel.: 0031 70 3061218
faks: 0031 70 3061203
Is Saatleri:
Maandag t/m Vrijdag.
09:00 t/m 17:00 uur
email: advocaten@kucukerbil.nl
Allah yardimcin olsun arkadasim
kolay gele
evet, esinin duydugu sey dogru, eger hollandada cocugun varsa ve sen cocugundan ayri isen tuttugunu koparan bi avukat araciligiyla buraya gelme imkanin yuksek..! sebebse cocugun babasiz olmasi ve esinin kocasiz cocuguna bakmasinin zor olmasi..! avukat bunu gerekce gosterip buraya gelmene yardimci olur..!
bu konularda usta bi avukat var, bence sen veya esin bu avukatla gorusur ve durumunuzu anlatirsaniz o size bi yol gostercektir..!
Veyis Kucukerbil
Laan Copes van Cattenburch 102
2585 GE Lahey
tel.: 0031 70 3061218
faks: 0031 70 3061203
Is Saatleri:
Maandag t/m Vrijdag.
09:00 t/m 17:00 uur
email: advocaten@kucukerbil.nl
Allah yardimcin olsun arkadasim
kolay gele
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: COCUK
geluk kardes gercekten ufakta olsa bi umit baglari yesermeye basladi icimden allah senden razi olsun kardesim ..!!!bu süper ve aciklayici bilgin icin ayrica tsk ederim ..!!alalha emanet olun ..selaymun aleykumm..!!
-
- Beginner
Re: COCUK ( bu durumlarda ozel vize basvurusu )
arkadasım ben oavukatı cok ıyı tanıyorum bıraz fazla para ıster ama gercektende yapar sen ara bende saan cep numarasını vreyım 0031653160241 ama bıraz pahalı allah yardımcın olsun
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: COCUK ( bu durumlarda ozel vize basvurusu )
Mujdeli haberlerini bekliyoruz arkadasim, bence zaman kaybetmeden gorusun..!
evet avukatin fazla para istedigi dogru ama, odeme olanaklarindada imkan sagliyo..! (avukatin reklamini yapmak istemiyorum ama yigidi öldür hakkini yeme demisler)
benim arkadasimin kocasini 2 ay icinde getirdi hollandaya..!
kolay gele
evet avukatin fazla para istedigi dogru ama, odeme olanaklarindada imkan sagliyo..! (avukatin reklamini yapmak istemiyorum ama yigidi öldür hakkini yeme demisler)
benim arkadasimin kocasini 2 ay icinde getirdi hollandaya..!
kolay gele